Вінницькі активісти зібралися на Раду

Вінницькі активісти зібралися на Раду
фото з https://www.facebook.com/svoboda.gayda?fref=ts
Кілька десятків вінницьких активістів зібралися на Раду Майдану. На Раду прийшов і Сергій Свитко. Модерує зібрання Анатолій Банах.

Активісти мають розглянути два питання. Перше - суспільно-політична ситуація у Вінниці і Вінницькій області; друге - звернення до правоохоронних органів з приводу того щоб дати правову оцінку дільності ЗМІ, посадовців та ін.

Previous Next

На початку зібрання активісти проголосували, чи варто допускати до заходу журналістів. Нарікали, що деякі з них "викручують" факти. Зрештою проголосували, і журналістів залишили, попередньо зареєструвавши.

Сергій Свитко повідомив, що сьогодні, 10 грудня Вінницька обласна Рада 6 скликання відновила свою роботу. Вже провели засідання президії облради, на якому визначили дату проведення позачергової сесії обласної ради - 17 грудня та затвердили порядок денний сесії, керівники депутатських груп і фракцій заявили про необхідність згуртуватись навколо Президента України на благо України. Президія прийняла також звернення, в якому йдеться що про консолідацію всього депутатського корпусу для забезпечення стабільності в регіоні і в державі. У зв'язку з цим Сергій Свитко відмовився від участі в сьогоднішній програмі Шустер LIVE.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    ГАЙДА ВСЯ У ПЛАНШЕТІ, ПЕВНО ПИШЕ ВСІМ БІЙЦЯМ В АТО: "ШО БИ ПОВИЗДИХАЛИ"
  • Дарья

    Як би не пускали журналістів, то яким чином народ дізнався, шо вони там собі по нарішали.
  • Анонім

    Якщо вони так чесні, а місцеві ЗМІ перекручують факти і не об'єктивно висвітлюють інформацію. то чоу ж вони активісти без журналістів нічого не роблять, а лише хочуть щоб про це писали? А і напевно тільки відкриті і чесні активісти створюють своє власне інформагенство
  • Анонім

    Порошенко мутував в Януковича - міліція затримала Сергія Кобу http://kod-ua.com/novosti-ukrainy/item/1854-poroshenko-mutuvav-v-yanukovicha-militsiya-zatrimala-sergiya-kobu

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up