У Вінниці відмінили Форум підприємців, який організовувала “Успішна країна”

У Вінниці відмінили Форум підприємців, який організовувала “Успішна країна”

Заяву про відміну Форуму опубліковано на сайті партії від імені її лідера, екс-регіонала Олександра Клименка. А ще партійці звинуватили вінницьку міську владу у закликах до «знищення учасників форуму».

— На учасників податкового форуму, який планували провести сьогодні у Вінниці підприємці спільно з партією «Успішна країна», готувалося «полювання» з боку радикальних організованих угруповань, якими керують правоохоронці та місцева влада, — йдеться у повідомленні «УК».

Мова йде про заяву мера Вінниці Сергія Моргунова на його сторінці у Facebook, а також про наміри вінницьких активістів влаштувати акцію проти проведення Форуму.

Відео дня

Активістка Таїса Гайда, відома по справі колишнього начальника обласної поліції Шевцова, виступила проти проведення Форуму. Обіцяла влаштувати його організаторам «теплий прийом» у Вінниці.

Нагадаємо, що Форум «Успішна країна» планувала провести на третьому поверсі Універмагу сьогодні, 17 серпня, о 17:00.

ЛІдер партії Олександр Клименко — Міністр доходів і зборів України часів Януковича. Після «Революції Гідності» він разом з колишнім Генеральним прокурором України Віктором Пшонкою втік з країни.

На сайті Генеральної прокуратури з’явилося повідомлення про виклик Клименка на допит 19 серпня.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up