Семенченка у Вінниці питали чому не випускають Хорта

Семенченка у Вінниці питали чому не випускають Хорта
Близько сотні вінничан зібрались на площі Героїв Небесної сотні на зустріч з депутатом Верховної Ради, командиром батальйону спеціального призначення «Донбас» Семеном Семенченком. Політик спізнився на зустріч на пів години, говорив 20 хвилин і ще 20 відповідав на запитання.

На початок анонсованої на 17.30 зустрічі на площі зібралось близько 50 людей. На вулиці було холодно і кілька груп людей грілось в приміщенні «Вінтера». Семенченко з’явився на площі близько 18.00. ДО його приїзду представники «Самопомочі» встановили партійний банер і винесли до пам’ятника Шевченка колонки.Взявши мікрофон Семенченко одразу попередив, що буде намагатись вкластись у пів години. За його словами перед Вінницею він вже встиг побувати у Бару та Жмеринці і відповідав людям на стандартні питання: «Коли ця сволота вже накрадеться і що буде далі з країною».
- Я не агітую вас голосувати за якусь партію чи людину, - говорив на зустрічі Семен Семенченко. – Просто голосуйте за таких людей, які не були в якихось партіях, які здобули погану славу у вашому регіоні, які не мають відношення до корупційних скандалів і тих, хто може хоча б показати того, що вони в житті нормального зробили.
Загалом промова політика тривала близько 20 хвилин. За цей час він розповів про зміни, які стались в країні за рік та як виходити із ситуації, яка склалась.
- Не потрібно вважати політику брудним ділом, - говорив Семенченко. – Я 22 роки жив і жодного разу не голосував на виборах. І потрапив одразу на війну. І так воно буде завжди, якщо ми не зможемо захистити свою державу.
Вінничани, які прийшли на площу політика слухали уважно і не перебивали. По закінченню промови кілька людей задали питання.

Найпершу жінку, яка взяла мікрофон і намагалась висказатись проти когось з місцевих кандидатів на виборах, зупинили і попросили не розповідати, а ставити питання. Перед тим, як взяти мікрофон вона подарувала Семенченку квітку, але він її одразу передарував комусь із слухачів.
Літня жінка цікавилась чи буде у військових своя будівельна бригада, яка будуватиме житло, як при Радянському союзі. Адвокат Валерій Палій просив Семенченка запитати при нагоді у Володимира Гройсмана чи немає у нього ізраїльського паспорта. Ще одна жінка запитувала чому не звільняють Юрія Хорта.
Загалом вся зустріч на площі тривала близько 40 хвилин і закінчилась коли почало сутеніти.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • zerro

    який гарний, вгодований патріот!
  • Анонім

    Ну що я скажу, автор цієї статті великий фанант Хорта раз назвав так цю статтю, бо по тексту Семенчинка про Хорта запитували в останню чергу, якась жінка, можливо це була мати Хорта))
  • Анонім

    Радует массовость мероприятия
  • Анонім

    А про Костю Гришина не спрашивали? Не спрашивали какая воинская специальность записана у Семы в военном билете?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up