Пастка для Гройсмана. Які проблеми очікують нинішнього прем’єра

Пастка для Гройсмана. Які проблеми очікують нинішнього прем’єра

Про "козирі" Володимира Гройсмана та підводні камені його прем'єрства, про друзів та про ворогів, що про нього кажуть в кулуарах та чого очікують. Читайте про це в матеріалі Марії Жартовської та Романа Кравця на УП.

Чуть больше месяца. Столько остается премьеру Владимиру Гройсману и его министрам до пересечения первой психологической от метки – 100 дней работы нового правительства, когда журналисты, политологи, экономисты начнут анализировать первые успехи и провалы нового Кабмина.

Премьер не тратит времени даром.

14 июня он совершил свою первую рабочую поездку в США, где, в частности, встретился с вице-президентом Джо Байденом, который неоднократно помогал разрешать украинские кризисы.

Відео дня

– В ближайшей перспективе Украина внутри будет меняться, и эти изменения будут сказываться на улучшении уровня жизни. Американские партнеры нас поддерживают и институционально, и политически, и финансово для того, чтобы мы могли внедрять эти изменения как можно скорее, –  сказал Гройсман после встречи с вице-президентом США.

Но чтобы выполнить свои обещания премьеру придется постараться и помимо внешней поддержки получить внутреннюю.

Со вторым пунктом сложнее. На пути к обещанным изменениям Гройсмана могут поджидать несколько кризисов – начиная от конфликтов между министрами и парламентом, и заканчивая личной неприязнью между ним и президентом Петром Порошенко.

Ниже о том, с какими сложностями уже сталкивается нынешний премьер. 

Читайте далі на "Українській правді" 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Валентина Васильковська

    Не всі ще знають з ким мають діло. Гройсман на противагу іншим,якщо щось обісяє, то постарається виконати. І перевірить чи всі його доручення виконуються підлеглими. А не так,що доручення є і можна його забути. Рада,що з ним є Кістіон - це той батіжок, що не дасть нікому задрімати на своїй посаді. Шкода,що Гройсману не дали сформувати свою команду на яку можна розраховувати і довіряти. І щоб вороги і заздрісники не говорили - Гройсман старається зробити для України все що в його силах і можливості

    Анонім reply Валентина Васильковська

    Да ... Він вже у Вінниці створив свою команду...

    Анонім reply Анонім

    Ну и крассава!
  • Дарья

    Потрібно не словами, а діями щось робити для того, щоб все наладилось. Чомусь багато хто проти Гройсмана, але надія є на те, що він все-таки щось змінить і в нас буде все добре.

    Игорь reply Дарья

    Так-так, щось змінить, собі в кішеню...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up