Микола Джига вручив реанімобілі на Вінницькому окрузі, де має намір балатуватися

Микола Джига вручив реанімобілі на Вінницькому окрузі, де має намір балатуватися
Голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига вручив два сучасних медичних автомобілі на окрузі, де хоче йти у парламент. Після цього він розказав, як влада бачить чесні вибори на Вінниччині

 Закуплені за державні гроші два сучасних реанімобілі європейського зразка презентував голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига під час робочої поїздки до Тульчинського та Томашпільського районів. Ці райони у одномандатному окрузі №15 стали першими, куди надійшла медична транспортна техніка.

Реанімобілі містять все необхідне медичне обладнання та оснащення, відповідають вимогам по забезпеченню повного об’єму надання інтенсивної терапії та реанімації постраждалим і дозволяють здійснювати тривалий медичний супровід з транспортування потерпілих із розладами життєво важливих функцій

Відео дня
>

Технічні паспорти і ключі від автомобілів голова облдержадміністрації передав головному лікарю Тульчинської Центральної рай лікарні Віталію Лисиці та головному лікарю Томашпільської лікарні Олександру Служивому під час зустрічей із медичним персоналом обох лікарень. 

- Ми не на словах, а на практиці реалізуємо одне із першочергових завдань – підвищуємо ефективність роботи служби швидкої допомоги, адже лікарі медичних закладів повинні мати всі умови для того, щоб вчасно надавати якісну медичну допомогу. Вінницьку область однією із перших забезпечили такими високотехнологічними транспортними засобами, - сказав губернатор Джига.

Раніше Микола Джига заявив, що хоче іти у парламент по виборчому округу №15.

Про свою місію у виборчому процесі він сказав так:

- Офіційно розпочалася виборча кампанія. Ми входимо у відповідальний період життя - вибори народних депутатів до Верховної Ради України, які відбудуться 28 жовтня. Переді мною Президент поставив важливе і відповідальне завдання: вибори на Вінниччині, як і по всій Україні, повинні бути чесними. Основне наше завдання на регіональному рівні – зробити все можливе для того, щоб вибори пройшли спокійно, прозоро, відповідно до Закону «Про вибори до Верховної ради України», щоб вони були чесними та зрозумілими для людей, - сказав він.

Він по своєму бачить критерії прозорості та чесності виборів на окрузі і на Вінниччині.

- Головне для нас – не оцінка спостерігачів, а оцінка людей. Люди вже не оцінюють політиків по обіцянках, сьогодні люди оцінюють своїх кандидатів по їх справах. Я переконаний, що вони зроблять правильний вибір. У свою чергу ми дуже зацікавлені в тому, щоб була збережена абсолютна законність виборчого процесу – сказав Микола Джига. 

Одномандатний виборчий округ № 15

Центр – місто Шаргород. 
Межі: Мурованокуриловецький, Томашпільський, Тульчинський, Чернівецький, Шаргородський райони.
Кількість виборців – 159 659. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    Гроші знавходяться дуже просто. До голови рай. адміни викливаються голови сільрад та керівники с-г підприємств. Заходять по черзі. Кожному керівнику вручають рахуночок з реквізитами благодійного фонду на 50-100 тис. грн. Хто не заплатив - тому ж...а. Контрольно-репресивні органи ви....ть на 500 тис. грн. Так от збирають близько 1 млн. грн. Реамобіль 350 тис. грн, а рештана інші потреби кандидатів від влади. Щось замовкла Люба Спірідонова про покращення медичного обслуговувння в Липовці післю того як її обрали до облради. Липовчани, похваліться...
  • Anonymous

    О уже....Началось.Люди о нас вспомнили))))))))) На "скорые" нашлись деньги...а после выборов опять пропадут))))
  • Anonymous

    Дарят те автомобили, которые были закуплены для Евро 2012 - http://www.youtube.com/watch?v=Kro63hBrfao
  • Anonymous

    Джига: "Вибори повинні бути чесними". Ха-ха.Чесними чи по-правилах????

    Anonymous reply Anonymous

    По понятиях
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up