Команда Гройсмана-Моргунова йде на місцеві вибори від власної партії. Піаритись будуть на стратегії

Команда Гройсмана-Моргунова йде на місцеві вибори від власної партії. Піаритись будуть на стратегії
У Вінниці презентували нову політичну партію «Вінницька Європейська Стратегія». Екс-мер Вінниці і нині голова ВР Володимир Гройсман представив свою команду, в якій дуже багато знайомих облич. Що говорять вінницькі політичні експерти про доцільність створення цієї партії.

Нова політична сила позиціонує себе, як партію, орієнтовану на продовження програми змін, які проводились у Вінниці під лідерством міського голови Володимира Гройсмана (2006 – 2014) і була продовжена в.о. міського голови Сергієм Моргуновим.

- І в 2006, і в 2010-му наша команда, йдучи на вибори, завжди була дуже відповідальною щодо обіцянок. І зараз ми не обіцяємо нездійсненного – в нас є Вінницька європейська стратегія «Вінниця-2020», і ми по ній рухаємось. І є команда, яка вже показала певні результати, проводячи зміни у місті, учасниками яких є усі ви… Наша команда йде на вибори до Вінницької міської ради на чолі із Сергієм Моргуновим аби продовжився рух Вінниці як сучасного, динамічного і комфортного європейського міста. На прикладі Вінниці ми демонструємо, які зміни можна проводити на рівні місцевого самоврядування в умовах децентралізації, - заявив Гройсман.

Нова партія висунула майбутнім кандидатом на посаду Вінницького міського голови Сергія Моргунова. Крім  того, вона висуває кандидатів на усіх округах на виборах до міської ради. Зокрема це діючі депутати міської ради, обрані на округах у 2010 році, та нові кандити. Серед яких ірина Борзова та Андрій Дручинський.

Відео дня

Головою обласної організації партії «Вінницька Європейська Стратегія» є депутат Вінницької міської ради Павло Яблонський.

Нова політична сила вважає своїм партнером на місцевих виборах «Блок Петра Порошенка  «Солідарність» і розраховує спільно створити коаліцію більшості у міській раді наступного скликання.

- Я не можу давати ніяких прогнозів на вибори. Результати виборів покажуть доцільність створення нової політичної партії. Єдине, що можу заявити – це законно та не вбачає ніяких порушень, - каже представник громадської організації «Опора» Олег Левченко журналістці «20 хвилин».

У списку Гройсмана багато знайомих облич: це і батько екс-мера Вінниці Борис Гройсман, і бізнесмен Самвел Єгоян. Також в цей список потрапила Ірина Борзова, яка очолює громадську організацію "Розвиток-розвиток". 

Також вже по всьому місту розміщені борди з фотографіями Володимира Гройсмана і Сергія Моргунова. Політики тиснуть один одному руки. В руках екс-мер тримає стратегію розвитку "2020".  Саме на неї вони ставлять усі ставки. 

Ось повний список команди Гройсмана-Моргунова:

1. Павло Яблонський (голова Вінницької облорганізації партії)

2. Петро Бабій

3. Степан Бессолов

4. Борис Гройсман (батько голови ВР)

5. Олександр Дан

6. Самвел Єгоян

7. Олександр Жупанов

8. Юрій Зажирко

9. Павло Задорожнюк

10. Антоніна Іващук

11. Ігор Кравець

12. Наталія Космина

13. Вадим Клочко

14. Світлана Куца

15. Володимир Малінін

16. Віктор Мацера

17. Наталія Панчук

18. Василь Павлюк

19. Олександр Парвадов

20. Володимир Савєльев

21. Сергій Савчук

22. Ігор Скромний

23. Василь Терліковський

24. Олександр Фомін

25. Володимир Чорновол

26. Олександр Чернега

27. Віктор Шеншин

28. Андрій Дручинський (голова міської організації партії ВЕС)

29. Ірина Борзова

30. Дмитро Мира

31. Валерія Юхимова


Також вже є список партійців, які йдуть в міську раду від партії Петра Порошенка на чолі з нинішнім губернатором області: 

1. Валерій Коровій (губернатор)

2. Ігор Івасюк

3. Теймур Абушов

4. Андрій Андрєєв

5. Сергій Бондарчук

6. Геннадій Богуславський

7. Світлана Василюк

8. Алла Власюк

9. Сергій Вольський

10. Валентина Вишневська

11. Сергій Вельгус

12. Андрій Гальчинський

13. Рінат Добросердов

14. Ганна Жейда

15. Сергій Зотов

16. Едуард Кренцин

17. Тамара Кривов’яз

18. Віктор Кривицький

19 Сергій Кушнір

20. Олег Легеза

21. Леонід Марцинковський

22. Володимир Марінчук

23. Андрій Очеретний

24. Володимир Онофрійчук

25. Віталій Погосян

26. Анатолій Перебитюк

27. Ростислав Синявський

28. Олег Стукан

29. Людмила Станіславенко

30. Максим Студілко

31. Ігор Ткачук

32. Олександр Третяк

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (41)
  • Анонім

    До речі ЧОМУ не можливо загрузити на сайт новину від читаів чи ця опція тільки для обраних

    20 хвилин reply Анонім

    Чому для обраних, кожен читач може загрузити свою новину.  Спробуйте ще раз, програма працює, я перевірила.
  • Anonymous

    Читаем список  Вадим Клочко............. )))) Сейчас работает глав врачем больницы им . Ющенко. Его заслуги в том что при Кучме продал земли больницы для застройки домов на Подолье. Про коррупцию и взятки в больнице я уже молчу. Читаем дальше........... Виктор Кривицкий....... при Кучме работал руководил налоговой г. Винницы. Все финансовые махинаторы и коррупционеры его друзья... Я никогда не ходил на выборы..... Но сейчас готов даже 8 часов в очереди стоят на избирательном участке ЧТОБЫ СКАЗАТЬ СВОЕ СЛОВО НЕТ!





    БАНДУ ГЕТЬ!

    Анонім reply Anonymous

    Ну вот пойдете на выборы там и проголосуете, а Ваша клевета на кандидатов делает Ваш язык грязным!!!!после всех написанных Ваших коментов не забудьте почистить зубы
  • Дарья

    Зараз нікому віри немає. Усі вони добрі коли йдуть вибори, а як тільки добираються до крісла - на все забивають і тільки набивають собі кармани.
  • Anonymous

    Когда был Майдан , то были лозунги БАНДУ ГЕТЬ !   ))))))))))) А как там в списке оказался один из братьев Ткачуков? Спросите любого в городе кто такие братья Ткачуки? ))))  Да и вообще все личности из этого  списка были  у власти когда страной правил бандит Янык.  Кстати у Яныка тоже в архивах нет судимости, это по поводу жмеринского бандита)  



    Правильной дорогой идете товарищи Моргунов и Гройсман))))  И интернет боты и троли уже для новой бандо-власти песни поют)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up