Катеринчук програшу не визнає та подає до суду

Катеринчук програшу не визнає та подає до суду
Микола Катеринчук хоче перерахувати голоси у Хмільницькому районі. Він заявляє про порушення членів дільничних виборчих комісій та масові факти підкупів виборців у цьому ж районі. Його опонент Петро Юрчишин вважає, що це просто затягування процесу підрахунку голосів.

Кандидат в нардепи Микола Катеринчук, який балотувався до парламенту по 13 округу у Вінницькій  області подав заяву до суду з вимогою провести повторний підрахунок голосів у Хмільницькому районі.

«З огляду на факти підкупу виборців та порушення при складанні протоколів ДВК, які ми маємо у своєму розпорядженні, ми звернулися до Вінницького окружного адмінсуду з вимогою провести повторний підрахунок голосів в Хмільницькому районі. В якості третьої сторони суд залучить до розгляду справи усіх кандидатів в народній депутати по 13-му округу та усі 87 дільничних комісій Хмільницького району. Суд прийняв рішення про розгляд справи і призначив засідання на 29 жовтня на 11 годину», - сказав адвокат кандидата Роман Кругляк - інформує сайт Європейської партії України.

Водночас прес-служба Петра Юрчишина повідомила, що Микола Катеринчук  "після програшу на виборах затягує процес підрахунку голосів".

Відео дня

"Ми сприймаємо ці дії як не вміння гідно прийняти поразку та привітати переможця. Різні суб’єкти виборчого процесу  провели паралельний підрахунок голосів по копіям протоколів з мокрими печатками , з яких чітко видно, що Петро Юрчишин здобув перемогу з результатом – 43,8%,  а Микола Катеринчук програв, набравши 40,5%», - прокоментувала ситуацію в окрузі Наталія Холод, керівник штабу Петра Юрчишина.

Наразі за даними центральної виборчої комісії, на цьому окрузі опрацьовано 98,30% протоколів. З результатом  45.06%  лідирує Петро Юрчишин. Микола Катеринчук займає друге місце з результатом  41.17%.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up