Гройсмана обрали спікером Верховної Ради України

Гройсмана обрали спікером Верховної Ради України
Головою Верховної Ради став екс-мер Вінниці, народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Володимир Гройсман. Його кандидатуру підтримало 359 народних депутатів.

"Крісло не має жодного значення. Я пройшов певний період часу, завжди дивлячись людям у вічі", - сказав Гройсман перед голосуванням.

"Спільна з вами, якщо буде ваша довіра, як голова ВР я зроблю все для того, щоб Україна була успішною європейською процвітаючою країною", - заявив він. 

Кандидатуру Гройсмана на посаду голови ВР висунули фракції "Блока Петра Порошенка", Радикальної партії, "Самопоміч", а також "Батьківщини" та "Народного фронту", - пише УП.

Відео дня

Голова фракції "Опозиційного блоку" Юрій Бойко заявив, що фракція мала свого кандидата на посаду спікера в особі Олександра Вілкула. Проте за  словами політика, він розуміє, що ця кандидатура не отримає підтримки.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    ПОЧЕМУ НИКТО НЕ ГОВОРИТ О ЕГО ОБРАЗОВАНИИ ??? НЕУЖЕЛИ НАШ ПРОДАЖНЫЙ ТОРГОВЫЙ ВЫПУСКАЕТ МИНИСТРОВ ????  СТАВЛЕННИК ЖИДОВСКОГО КЛАНА ТЕПЕРЬ В КИЕВЕ !!! ЭТО ПРОСТО КАТАСТРОФА ДЛЯ ВСЕЙ УКРАИНЫ !!!!
  • винничанин

    Если мальчик правильно будет себя вести, не исключено, что через десять лет его сделают президентом.

    Анонім reply винничанин

    ОЧЕНЬ БОЛЬШИЕ СОМНЕНИЯ !!!  ВИННИЦА ПРОТИВ  КЛАНА ЖИДОВ !

    Беня reply винничанин

    Все возможно
  • Анонім

    Завод Порошенко начинает выпуск гранатометов - портал новостей -

    делают спрос а предложение сами организуют - ничего личного просто бизнес............
  • Михайло Рюхов

    Від сьогодні патріоти стануть "політичним замовленням" і всіх під арешт. Революцію роблять романтики, користуються - Гройсмани.

    Беня reply Михайло Рюхов

    Сто процентов!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up