Топ-6 найкращих місць для відпочинку влітку

Топ-6 найкращих місць для відпочинку влітку
– Минулі роки 80 відсотків вінничан надавали перевагу Криму. На жаль, з теперішньою ситуацією в країні цей курортний рай втратив можливість приймати гостей з усієї країни. Але ще є багато місць, де можна провести незабутні літні дні, – розповідає Марина, представник приватного туристичного перевізника.

На туристичному "міні-ринку", який у Вінниці працює навпроти Центрального автовокзалу бажаючих відпочити не так вже й багато. Порівняно з минулими роками людей, що планують відпуску на березі моря стало вдвічі менше. Хтось відмовляється від відпочинку через фінансові проблеми, а деякі через події в Україні вважають, що краще допомогти нашим солдатам і перенести відпустку. 
– Ми маємо багато альтернатив. Все залежить від бажання відпочиваючого,– заспокоюють туристичні агенти.
Всі запропоновані місця мають свою родзинку та коштують не великі гроші.
Якщо бажаєте позасмагати коло теплого чистого моря вам запропонують Кирилівку, Арабатську стрілку, Генічеськ. Курорти, що знаходяться на березі Азовського моря обираються найчастіше. Воно мілководне і швидко прогрівається, тому повноцінний відпочинок при теплій погоді вам забезпечений. Але людей, що обирають ці місця, туристичні агенти називають «екстремалами», тому що всього 300 кілометрів розділяє їх від зони бойових дій.

Не менш популярним є місто-герой Одеса. Перлина Чорного моря приваблює пляжами на будь-який смак. Середня вартість поїздки – це 500 гривень за проїзд в обидва боки плюс проживання. 

Між Одесою і Миколаєвом перебуває один із найбільших чорноморських курортів в Україні – Коблеве.
Оточений сосновим лісом курорт приваблює щороку велику кількість відпочивальників, серед яких дуже багато молоді. Для активного відпочинку в Коблевому побудували аквапарк, лунапарк, багато магазинів з сувенірами. Також тут проводяться фестивалі. Коблево – не тільки курорт, але і найвідоміший виноробний центр в Україні. Усі вина популярної торгової марки можна спробувати під час дегустаційного туру.


Все більше людей цікавляться відпочинком в українських карпатських горах. Літній відпочинок в Карпатах - ідеальний варіант, який дозволить поєднати активний відпочинок і спокійне споглядання красивих гірських пейзажів і обов'язково принесе оздоровлення й зміцнення організму. Ціни на відпочинок у Карпатах влітку найнижчі.
Найгарячіший курортний сезон тільки розпочався. Якщо не зволікати, то можна обрати для себе ідеальний варіант літнього відпочинку.

Маргарита Юрчак

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up