Що про Вінницю кажуть туристи? - "Вінниця - вредне місто"

Що про Вінницю кажуть туристи?  - "Вінниця -  вредне місто"
ФОТО ibigdan

Хоча Вінницю за рейтингами визнають кращим містом для життя та не всі з цим згодні. Ось один із туристів, що завітав до міста каже - "Вінниця вредне та з характером місто".

 

Про це користувач під ніком ibigdan написав у себе в блозі на ЖЖ.

У своїй розповіді він каже, що до Вінниці треба їхати обережно. Дорога так собі.

Мандрівник називає Вінницю - дуже вредним містом та ставить під сумнів те, що уже неодноразово його визнавали кращим для життя. Місто він називає дуже діловим та незатишним.

Відео дня

- Багато людей, машин, движняк безперервний, асфальт, пил, шум і совкова необлаштованість. Ось це знаєте, що? .. Це мерія Вінниці, самий що ні на є центр міста: Облізлий совок в гіршому його варіанті. Звичайно, тут є рошенівський співаючий світловий фонтан, це варто подивитися. Один раз, - пише він та додає декілька фото Вінниці, які він очевидно зробив під час подорожі.Автор зазначає, що колись можливо змінить своє враження про Вінницю, а поки зазначає, що "шкідлива Вінниця вже вкотре повертається до мене самими непривабливими сторонами, з характером місто".

- Так, вірно було підмічено - більше одного дня у Вінниці немає що робити, але з 10 цікавих об’єктів думаю можна знайти. Щодо першості серед інших міст тут питання спірне, але як на мене то жити досить комфортно: проведена транспортна реформа, дороги підтримують в норм стані, прозорі офіси, відсутність вуличної торгівлі, розвиток вело інфраструктури, поступове переведення на лед освітлення. Дерева почали хворіти от і повирізали, має пройти певний час перед посадкою нових. Скверів не багато, але й ті причесують - Космонавтів, Горького. Кінотеатр реконструюють. А скільки асфальту по місту було замінено на плитку. Я вважаю, що для комфортного життя багато чого зробили, - коментує пост Roman Oleynik.

- З приводу Вінниці. Там дуже і дуже багато зроблено для комфортного проживання. Місто дуже прогресивне, - додає jurashz.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Мушинская Натали

    Для тих кому не подобаються машини на газонах,це не означає що поганий мер міста,  це той ,,олень" за кермом якому лінь пройти 50 м від стоянки, тому й газони в жахливому стані.Я не захищаю нашу владу,але спершу потрібно поводити себе достойно, хочаб дотримуватись елементарноі' культури. А місто наше дійсно чудове хоч і має деякі недоліки. Всі ми не ідеальні той місто наше відображення.
  • Глобазоид Афромарк

    А в містах поруч (Житомир, Хмельницький, Рівне, Черкаси чи Кіровоград))- і зовсім нічого робити. Навіть 1 день нічим не розважишься.

    Вінниця-досить охайне містечко, зелене та не зле. В інших і такого немає. Звичайно, є набагато цікавіші чи бізнесовіші-Львів, Одеса, Дніпропетровськ чи Харків, не кажучи вже за Київ-дійсно єдиний мегаполіс в країні.

    Але маємо те що маємо. Як на мене, Вінниця-досить приємне та комфортне місто.
  • Дарья

    Один із мандрівників зазначив, що багато людей, машин, движняк безперервний, асфальт, пил, шум. А в якому місті цього немає. Нехай поїде в Київ, там взагалі буде стояти в пробкі з добру годину. Якщо для нього місто пильне, то йому місце в глушині, там немає ні пробок ні машин, ні пилі.
  • Анонім

    Есть проблема с тротуарами на второстепенных улицах...вроде асфальт, но латанный перелатанный,идешь как по грунтовой дороге(максимовича),думаю, можно заботиться не только о водителях и велосипедистах,а и о пешеходах...Их большинство...

    Анонім reply Анонім

    Та есть еще куча проблем, но это Наш Город.

    Анонім reply Анонім

    Всі водії бувають пішоходами.

    Машина - не надійний транспорт. Днів двадцять за рік буває таких, коли погода не дозволяє на легковику їздити. Це ще не рахуючи ремонтів!

    Дістала ця машина. Зимою все одно завжди виходиш в гараж за годину, щоб завести і прогріти, а якщо не заведеться,  то бігти на тролейбус. Ну і смисл тоді в чому?

    А ще уже всі сміються, як приходить одне чудо в пір'ях і каже: "я з Вишеньки не зміг добратися, бо не завів машину. Не оголошуйте мені догану! Я не винен". Таке чудо є в кожному колективі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up