Чи поїдете цього літа на море? (ОПИТУВАННЯ)

Чи поїдете цього літа на море? (ОПИТУВАННЯ)
Де відпочивають та чи планують цього річ поїздку на море - запитали журналісти вінничан.

Варвара Гарбузова (25 років), домогосподарка:

«Планую з чоловіком поїхати на море. Скоріш за все, на Азовське, в Бердянськ. Там проживає моя тітка, вона щорічно запрошує нас до себе у гості. Дуже люблю це місто, бо сама звідти родом. Особливо гарно відпочивається в санаторії «Зоря». Щодня ми ходимо милуватися на сім’ю дельфінів, яка ночує в Затоці».

Сошенко Алла (40 років), тимчасово не працює

Відео дня

«Відпочинок планую разом з сім’єю на кінець серпня. Улюблене місце, куди ми їздимо щорічно - Одеса. Тепле, лагідне море, хороша погода та нові враження сприяють повноцінному відпочинку. А ще протягом літа щодня купаємося в Південному Бузі, засмагаємо та їмо шашлики під плюскіт хвиль».

Мазур Тетяна (43 роки), опікун сина з інвалідністю

«Ми не пам’ятаємо, коли відпочивали повноцінно. На жаль, цього літа ситуація теж незмінна. Хоча б раз у місяць ми ходимо разом із сином в парк, в музеї, в храми м. Вінниці. Такі короткі походи дають можливість відпочити хоча б духовно, бо фізично не вдається».Кожевников Сергій (27 років), машиніст; Кожевникова Анжела (25 років), у декретній відпустці; Кожевникова Ніка (2 роки) – сьогодні святкує День народження.

«Їхати кудись на відпочинок цього року не маємо змоги. Проте намагаємось кожну вільну хвилину зробити яскравою і неповторною. Всією родиною любимо відпочивати на Вишенському озері та в парку Ющенка. Рекомендуємо батькам в яких є маленькі діти, відвідати парк та озеро. Там чисто, гарно, є обладнані дитячі майданчики».

Щербатюк Сергій Михайлович з донькою Єлизаветою (39 років), головний інженер Палацу мистецтв.
«Улюблене місце для відпочинку – парк Дружби народів. Нам дуже подобається цей парк, бо тут достатньо обладнаних місць для відпочинку з дітьми, свіже повітря і літня прохолода. А ще ми весело проводимо час на Вишенському озері. Моя донечка дуже любить купатися».Нещірна Наталя (37 років), домогосподарка

«Цього року їхати на відпочинок нікуди не плануємо, бо маленькій донечці всього 1 рік. Залюбки проводимо вільний час в парку Дружби народів. Тут є дуже багато атракціонів, дитячих майданчиків і просто затишних місць».

Завадський Олександр (29 років), менеджер невиробничих сфер, з племінником Михайлом

«Приїхали з Росії відвідати маму, яка проживає у Вінниці. Раніше відпочивали в Новоазовську, проте на даний час там відпочинок неможливий, хоча дуже сумую за тими місцями. Можна сказати, що цього літа наш відпочинок буде проходити у Вінниці. Будемо ходити в парк, який є досить гарним та чистим, музеї та на пляж».Мельник Іван Петрович (55 років), енергетик

«Увесь вільний час забирає робота. Працюю багато, бо треба годувати сім’ю. На відпочинок часу не залишається, а коли таке і трапляється, то поспішаємо на природу з друзями за місто. Також подобається проводити час в парку біля центрального стадіону».

Марченко Олег Володимирович (32 роки), електрик

«Відпочивати ніколи, та й немає коштів, тому на море їхати не будемо. Часто виходимо на Вишенське озеро та в парк Ющенка. Моєму сину дуже подобається там ловити жуків».

Журавська Оксана (43 роки), домогосподарка.

«Відпочивати нікуди не їздимо, бо син дуже часто хворіє. Ось і сьогодні приїхали у Вінницю на обстеження. Вирішили об’єднати приємне з корисним та відвідати парк відпочинку. Але, можливо, цього року поїдемо на Азовське море. Старший син отримав призначення в Миколаїв на роботу».

Опитування

Ви поїдете цього року на море?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Дарья

    Усі вище опитані це ті яким уже за 30 років, потрібно було питати більше молодь, саме вони більшість вириваються на море під-час відпустки. Робота роботою, а відпустка має бути гарна, свіже повітря, море, планую їхати, і стараюсь кожного року поїхати на море відпочити.
  • zerro

    на Баренцеве поїду, там круто!

    p.s. для модера - я реально люблю подорожувати, та мені подобаються та цікаві різні місця, як теплі, так і холодні. це не прикол
  • Громада Ігор

    Додайте варіант "Ні, бо не хочу" )
  • Я за справедливость

    нет денег,а сколько нужно 55 грн билет в Одессу, и 55 назад,и жилье по 100грнв сутки на дня три , економ вариант кстати, те же самые шашлыки по деньгам,))

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up