«Свободівці» возили екскурсію до будинків відомих вінницьких службовців. Показувати «Вінницькі межигір’я» обіцяли і наступного тижня

«Свободівці» возили екскурсію до будинків відомих вінницьких службовців. Показувати «Вінницькі межигір’я» обіцяли і наступного тижня
Близько сотні людей побували сьогодні під будинками вінницьких чиновників, які активісти «Свободи» вже встигли охрестити «Вінницьким межигір’ям». Попередньо анонсували екскурсію за одинадцятьма адресами, але за браком часу встигли лише по трьох. Учасників екскурсії біля будинків ніхто не чекав і щоб подивитись за паркан лазили по драбині.

Вчора, 23 серпня, активісти «Свободи» провели для всіх бажаючих вінничан екскурсію «Вінницькі межигір’я», на якій показували будинки вінницький чиновників. Збирались на площа Героїв Небесної сотні на 15.00. За словами організаторів, перевізники відмовились везти людей автобусами, тож до місця добирались машинами. Охочих подивитись на будинки чиновників зібралось близько сотні і їх ледве вмістили по машинах. Переважно це люди старшого віку.
Попередньо вінницька «Свобода» анонсувала поїздку за одинадцятьма адресами.
Перша адреса за якою рушила автомобільна колона з прапорами «Свободи» - вулиця Тракторна, 1. За словами активістів, у будинку мешкає Перший заступник міського голови Володимир Кістіон.

- Розпізнати власника цього будинку було найважче, - розповідає один з екскурсоводів Андрій Вигонюк. – Сусіди відмовлялись зізнаватись, що тут мешкає Кістіон. Говорили, що власника не знають.
За словами організаторів екскурсії, вони навіть домовились з водієм крану, який мав підняти всіх охочих подивились через паркан, але в останній момент він раптом захворів. Через те вони взяли з собою драбину. Її приставили до паркана і учасники екскурсії могли на власні очі побачити те, що діється на подвір’ї.


Наступним будинок куди навідались учасники екскурсії став дім Романа Аксельрода, за адресою вулиця Подільська, 7. Хазяїна вдома теж не застали, подзвонили, але ніхто не відчинив. За тим що діється перед парканом лише пильно спостерігали сусіди.



Пройшовши трохи далі по вулиці, екскурсія зустріла автомобіль депутата обласної ради Юрія Яремчука. Активісти перегородили дорогу і не хотіли його пускати, звинувачуючи в тому, що він підтримує Тетяну Антонець, а також балотувався від Партії регіонів.
Автівку все ж випустили, попередньо влаштувавши депутату «коридор ганьби».
Повертаючись до автомобілів учасники екскурсії сфотографувались біля паркану Романа Аксельрода та проскандували «Ганьба».
Далі автомобільна колона попрямувала в сторону села Шкуринці, шукати помешкання Івана Мовчана та Федора Гіренка. Їхні будинки знаходяться поряд і вони ще не добудовані.

За словами одного з організаторів екскурсії Андрія Вигонюка, до будинку Гіренка активісти прийшли тому, що він сусід Івана Мовчана і на нього відкриті кримінальні справи.

Завершилась екскурсія близько 18.00, за браком часу поїздку до інших вінницьких службовців перенесли на наступну суботу.
- Сьогодні ми започаткували більш розширений формат цих екскурсій, - говорив Андрій Вигонюк. – Усі ці фото раніше були у Фейсбуці, у пресі, сьогодні вони на «людський очах». Через тиждень ми проведемо таку саму акцію, але вже по інших маєтках.
- Дуже цікава екскурсія, не думала, що у цих людей такі будинки, - розповідає одна з учасниць Наталія Олександрівна. – Наступного разу обов’язково поїду ще подивитись.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (62)
  • Шурик

    Если бы хоть один читатель 20 мин запрыгнул на забор  где живет папа Януария Шостака. А живет он на ул. Винниченко возле центрального стадиона,то вечером читатель был бы уже в реанимации на ул Киевской. Шостак Вася(папа) и Шостак Януарий (сын) очень дружат с бандитами уголовниками.Из-за этого Шостак Януарий всегда такой идиот с микрофоном  
  • Марина

    Ворье! Зато все в один голос кричат, что честние, особенно Гройсман - он самый честный! Обрубить би им руки, чтоб навсегда запомнили, что воровать нехорошо. Сволочи!

    Шурик reply Марина

    Дура,сколько ты заплатила налогов в бюджет страны,а сколько Гройсман? Для таких как ты бандитов места на Островского 2 хватит.
  • Саня Петренко

    не туди ви відправляєте солдатів не там зона ато ті бомби і гради потрібно на ці дома і сюди запустити біжинців знаших дитбудинків
  • леся

    А до КАЛЕТНІКА ВОРА ЧОГО НЕЗАВІТАЛИ??????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up