Змова деканів і бунт кафедр (ВДПУ)

  • Alexey Tihonov
Через кілька днів (23 квітня 2015 р.) ВДПУ буде мати нового ректора. Або, не буде… Наскільки відомо з внутрішніх джерел, ситуація виглядає наступним чином. Колишній ректор ВДПУ Олександр Васильович Шестопалюк зібрав на святкування свого Дня народження вірних йому деканів (яких, правда, залишилося зовсім мало) і щось їм таке пообіцяв (або чимось таким пригрозив), що ті кинулися всіма правдами і неправдами робити вибори одному з кандидатів.

Через кілька днів (23 квітня 2015 р.) ВДПУ буде мати нового ректора. Або, не буде…

Наскільки відомо з внутрішніх джерел, ситуація виглядає наступним чином. Колишній ректор ВДПУ Олександр Васильович Шестопалюк зібрав на святкування свого Дня народження вірних йому деканів (яких, правда, залишилося зовсім мало) і щось їм таке пообіцяв (або чимось таким пригрозив), що ті кинулися всіма правдами і неправдами робити вибори одному з кандидатів. Доходило, кажуть, навіть до того, що погрожуючи звільненням з роботи, вимагали від викладачів фотографувати у кабінці бюлетень з хрестиком напроти «правильного» кандидата. А потім треба показати фото деканові – як доказ своєї лояльності і глибокого бажання отримати повну ставку у наступному навчальному році.

Та, професори й доценти – це не бидло, а університет – не ферма. Кафедри у відповідь домовилися, що будуть фотографувати «правильний» бюлетень, а потім посталять хрестика напроти іншого кандидата, і таким чином зіпсують бюлетень. Небезпека тільки у тому, що через цей конфлікт «вірних» деканів і кафедр вибори можуть не відбутися, оскільки жоден кандидат не набере 50% плюс один голос.Тоді університет, на жаль, має всі шанси на припинення свого існування.

Відео дня

Та на то ж вона й професура, щоб бути розумною. Придумали вихід! Треба купити якісну ручку з чорнилами які стираються. Одним кінцем ручки поставити хрестика, сфотографувати бюлетень для декана, а другим кінцем ручки витерти позначку і поставити її там, де підказує совість і здоровий глузд. Що правда, така ручка коштує 40-50 грн., але чого не зробиш заради Alma Meter.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Анонім

    Піар - це не завжди погано. Криворучко панічно боїться публічності, незручних питань. Чесній людині нема чого боятися публічності, тим більше стільки років на керівних посадах. Відкритість - це не для нього. Але треба віддати належне і Легуну. За приблизними підрахунками витрачено близько 500 тис. грн. на статті, друковані агітки, візитки, "премії" студентам та викладачам за голоси, але ми ще й багато чого не знаємо. Навіщо стільки витрачати? Гроші немають для нього вартості, тому що не зароблені особистою працею чи як?

    Анонім reply Анонім

    Не боїться Криворучко публічності, просто не нав'язується. Хто хотів -прийшов на зустріч і задав питання. Причому він очікував гострих питань, замість того щоб задати їх - всі роблять отакі висновки. Навіть ті ж хлопчики, які роздають газетки з легунською агітацією, могли б щось запитати, замість поливати його брудом після зустрічі.
  • Анонім

    Як добре, що я не студент цього навального закладу. Соромно читати бруд, яким поливають кандидати та їхні прихильники один одного... і в голову приходить лише одна думка - жодний з цих кандидатів не вартує, аби стати ректором, бо обидва вже стільки лише за передвиборчу кампанію шкоди іміджу університету нанесли, що жахливо навіть подумати про подальшу діяльність... вже й університет закривають... у коледж перетворюють... шановні, якби ви дійсно переживали за університет - поводили б себе по-іншому! а так показуха задля задоволення власних амбіцій та гаманців. один одного вартує

    Анонім reply Анонім

    Криворучко таким не займається, не в його стилі поливати когось брудом і виносити це на загальний огляд, того й, мабуть, вирішив, що дебати - це зайве, особливо в ефірі телебачення, як того хотів Легун, аби зайвий раз попіаритись
  • Анонім

    то вже ж обрали - знімайте статтю

    Анонім reply Анонім

    Кого вже обрали? Просвітіть, бо ми не в курсі.
  • Анонім

    Боря ещё возьмёт реванш. Вы все на коленях перед ним ползать будете!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 Поліцейських розстріляли військові — батько та син. Відео з боді-камер play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up