Журналіст 20minut.ua побував на змаганнях кращих спецназівців України, які проходили під Вінницею

Журналіст 20minut.ua побував на змаганнях кращих спецназівців України, які проходили під Вінницею
На полігоні у Тютьках, кращі спецназівці з усієї України змагалися за першість у прикладній стрільбі. Кожна команда мала виконати два завдання. Серед вінницьких спецпідрозділів, переміг "Сокіл-1".

Проходили змагання у суботу, 29 серпня. Взяти участь у них приїхали елітні спецназівці з різних міст України.  



За правилами, кожна команда мала «зачистити» будівлю та ліквідувати умовних противників. 

Організувала змагання Вінницька обласна федерація прикладних стрілецьких видів спорту, за підтримки обласної міліції та вінницьких нацгвардійців. 

Відео дня

Серед спецпідрозділів, які брали змагалися за першість, були спецназ «Сокіл», «Альфа», «Ягуар» та спецзагін Державної фіскальної служби. 

Previous Next

- Сьогоднішні вправи максимально наближені до реальних бойових умов, з якими бійці зіштовхуються у своїй повсякденній роботі, - розповідає організатор змагань Ігор Бондар.  – Такі змагання допомагають силовикам оцінити свої вміння та обмінятися досвідом з бійцями інших підрозділів. 


За словами Ігоря Бондара, фаворитів змагань визначити важко. 
- Усі бійці, які сьогодні тут, це кращі з кращих, - говорить організатор.  – Перші місця зайняли ті, які були швидшими та вправнішими і робили менше помилок.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Місцевий

    На навчаннях всі молодці, тому що ніхто не стріляє в спину, і відсутні під ногами розтяжки. Головне  як себе покажуть ці підрозділи з пташинними іменами в бойовій обстановці.

    Анонім reply Місцевий

    Підрозділи з пташиними і не тільки іменами уже давно воюють у тому числі і на передовій, і досить успішно. Такі коментарі створюють враження, що їх пишуть чотирнадцятилітні підлітки з патологічним українізмом у голові. Бо крімтого, щоб постити такі нудні картинки, ні на що більше не здатні.
  • Гончар Сергей

    там было очень  интересно)
  • Анонім

    ну и толку с этих клоунов? нужно принять закон об оружии. кроме меня самого никто меня не защитит. зато как хорошо все они стреляют.

    Анонім reply Анонім

    Насчет закона об оружии: на 90% фото к репортажу - команды гражданских стрелков и в категории "одиночек" таких тоже было не мало. Нынешнее оружейное законодательство вполне позволяет нормальным людям обзавестись средствами защиты себя и близких, если не лениться. А хотите свободного оборота "короткоствола" - гляньте на США, как пример результата такой политики. Преступность запредельная, банды и регулярные бойни в школах.

    Анонім reply Анонім

    брать карабин или помпу, чтобы они у меня лежали дома? я смогу защититься только если буду дома(и то потом посадят, но это другая история). а как на улице? только короткоствол.

    Анонім reply Анонім

    Всё так вроде, но "разрешители" не способны различить какой человек собирается приобрести оружие, нормальный и адекватный, или безмозглый. Карабины и ружья сейчас вполне безопасны именно за счет того, что к скрытному ношению не пригодны. И как следствие никто в кабак со стволом, на пример, не закатывается и так далее. Я бы рад сказать, что у нас в стране все умные и ответственные люди, которым можно доверить скрытый ствол, но любому ясно, что это не так.

     Если уж часто на улице оказываешься в ситуации, что стрелять надо (уж не знаю в каком гетто для этого жить надо), то для защиты травматик вполне годится. Проблемно его получать конечно, но реально.

     Я бы и сам от "Глока" какого-нибудь не отказался, но если у нас их гражданским разрешат, то неизбежно придется его применять, потому как ненормальных в абсолютном выражении среди людей гораздо больше, чем ответственных и вменяемых, к сожалению.

    Анонім reply Анонім

    Самый большой клоун тут - это ты.

    Анонім reply Анонім

    уроки иди делай или сегодня ничего не задали?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up