Жарт Зеленського із «95-го кварталу» у Юрмалі розділив українців

Жарт Зеленського із «95-го кварталу» у Юрмалі розділив українців

Виступ ведучого «95-го кварталу» Володимира Зеленського на фестивалі у Юрмалі обурив частину українців. Інша частина його підтримує.

 

— Ведучий «95-го кварталу» Володимир Зеленський у своєму виступі на фестивалі в Юрмалі «пожартував" перед глядачами: «Україна нагадує актрису з німецького фільму для дорослих, тобто готова прийняти в будь-якій кількості з будь-якої сторони». Як би не було нам зараз важко, яка б не була в нас дебільна влада, але принижувати рідну країну, щоб посмішити іноземну публіку - на це здатні лише такі продажні шлюхи, як Зеленський. Дегенерат без роду-племені! Треба заборонити Зеленському виступи в Україні. Хай побирається на закордонних помийках, - написав у Facebook лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

— Наші Герої на передовій захищають Україну ціною свого здоров’я, а часто і життя. Наші параолімпійці захищають честь України параолімпійці в Світі. А цей блазень КВНщик Вова бессоромно хаїть Україну. Бойкот йому і його 95-му кварталу, - коментує ситуацію у Facebook Лариса Сычко.

Відео дня

У свою чергу Володимир Зеленський теж прокоментував свій виступ у Юрмалі.

— Жарт, який викликав бурхливе обговорення не має двох, трьох смислів. Суть проста цієї репризи: досить брати кредити за які відповідатиме нашим дітям, онукам і тим, хто буде жити після нас і нести відповідальність за всі ті бридкі справи, які творимо ми. Ми — гордий народ, не жебраки. От і все. Більше тут немає інших смислів. Це жарт про вчинки наших вершителів, нашої влади, що не про людей і не про нашу країну, - написав він у Facebook.

Частина українців, у тому числі і вінничан, підтримують Зеленського та не бачать нічого поганого у його виступі.

Поширюючи відповідь Зеленського вінничанка Таня Власюк написала «Всі хто забув СКІЛЬКИ квартал зробив і робить. Почитайте і заспокойтесь».

У її дописі багато коментарів і думок із даного приводу. Погляньте і ви:

— На місці Зеленського я б зараз перебував у глибокому "недоумєніі". А що власне сталося? Десять років так жартували, піпл хавав і добавки просив, а тепер, що власне сталося? - пише у facebook вінничанин Серафим Погребнов.

Та додає наступне - «як помітив сьогодні Олександр Мельник (Alexander Melnik) у Вінниці 21 жовтня якраз концерт автора жартів кварталу. 90 % квитків уже продано. Якраз можна перевірити скільки свідомих людей здадуть квитки після цього скандалу».

Опитування

А Вас обурив «жарт» «95-го кварталу» у Юрмалі?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Дина Зенина

    Смотрела. С начала и до конца.Согласна- про Украину-как  даму из лупанария- да ,неудачная шутка... Но ведь Украину на Западе представляют определенные лица, мы их знаем, так выпад Квартала был предназначен, скорей всего - им..Вот их  бы  надо подвергнуть общественной порке- а не В.Зеленского и Ко.
  • Дина Зенина

    Ничего плохого в сюжете 95-го квартала не вижу..Критика- она и есть критика.. Наше правительство да Президента сейчас только ленивый не ругает..И ,право- есть за что... Идет война- и конца-края ей не видно.Гибнут наши соотечественники, молодые мужчины, ребята..Семьи некоторые не успели создать- а их уже нет в живых.Про  грабительские тарифы на комунналку я уже молчу- это уже за гранью здравого смысла..
  • Alex

    Так, 95 квартал правий на 95% (5% на їх російських авторів). Не сподобались жарти збочинцю-вилоносію нехай не подобаються. А завдяки нашій північній сестрі і янику ми дійсно без допомоги європи та штатів не виживим.

    Анонім reply Alex

    Таки да!!!! А чого всі почали пусті балачки про Вовку Зеленьського??? Бо треба можновладцям нової формації замилити очі простим українцям на інші проблеми....дорожезну та непосильну комуналку...безтолкову державну медицину, яка працює на кармани приватних клінік....на те, що за весь час "баснєй о янике" так і не повернули в державну скарбницю вкраденого....більш того!!! навіть те, що залишили наші золотодіамантові бувші вожді не зуміли втримати у руках держави та внести до її скарбниці..натомість все осіло в їх карманах)))) видно тепер там казна нашої багатостраждальної держави.

    Анонім reply Alex

    Полякам тоже помагали  в свое время. И они кредиты брали и берут. И коррупцию они тоже ломали. И работали много на вывоз своего товара на Запад а сами сидели с пустыми полками хотя и не долго.Нечего ныть! Надо выбирать не оппоблоки и прочую сволочь за гручку - а думать и работать. А нашим первым лицам - не красть и в офшоры заганять денежки. Что бы потом никто руки на Западе ворам не подавал. сами-то носим в кулачке и врачам и учителям и в таможню и в суды. и плачем - все так и я так...

    Анонім reply Анонім

    Поляки не крали з казни і не створювали за держкошти нікрму непотрібні комітети і відомства!!!! І, що ще більш важливо!!!! В них небуло війни!!!!

    Анонім reply Анонім

    Ага, выбирать еврооптимистов. Лещенко вторую квартиру купить хочет, чтоб было где деньги складывать.
  • Daily

    ни Европе, ни России не нужна сильная Украина, а нужен сателлит — бедный, весь в долгах, с убитой экономикой, зависящей от подачек хозяев, ослабляемый братоубийственной войной, но свято верящий в собственное непогрешимое мнение и избранность.

    Анонім reply Daily

    Полная тупость -такие "умные" выводы.... А что тебе самому выгодно- жить в говне? Вот и покажи свою гражданскую позицию - а не каркаешь про Украину.. Нечего ныть здесь. Надо быть просто небезразличным к своей Украине. Просто не быть продажной сволочью и стараться  что-то делать для людей и любить их. Начни поднимать Украину с себя любимого. Помоги другому. Не будь безразличным к неправде и лжи. Не продавай свою совесть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up