Збір грошей на лікування для обпеченого Никити закрито. Мама дякує всім

Збір грошей на лікування для обпеченого  Никити закрито. Мама дякує всім

З вінницькою сім’єю Іскандерових сталася біда, коли вони відпочивали на морі. На 8-річного Никиту старший на два роки братик вилив чайник з окропом.

Оксана Іскендерова, яка виховує сама трьох синів не мала грошей навіть на квитки додому з моря.  Тому звернулась з проханням про допомогу до редакції «20 хвилин». Люди почали відгукуватись на статтю: Допоможіть 8-річному Никиті, на якого братик вилив окріп. Треба 10 тисяч

Мама привезла обпеченого хлопчика в опікове відділення Вінницької обласної лікарні імені Пирогова.

- Ми оглянули Никиту та одразу зрозуміли, що потрібна пересадка шкіри. Сім’я була з категорії малозабезпечених. На такий випадок у нас є шкіра, яку ми виділяємо безкоштовно, - розказує журналістці «20 хвилин» лікар хірург Володимир Зеленько, який робив операцію хлопчику.

Відео дня

Восьмирічному Никиті зробили безкоштовну операцію та виділили частину ліків. За що матір дуже вдячна всьому медичному персоналу 17-ого опікового відділення Вінницької обласної лікарні імені Пирогова та особисто лікуючому лікарю Зеленько Володимиру Олександровичу.

Рани почали швидко загоюватись та молодий організм відновлюється.

- Зараз Никиту вже виписали. Ми вдома, в лікарню приходимо лише на перев’язки, - розповідає матір.

Станом на сьогодні, 23 серпня 2016 року, збір допомоги на лікування Никити закрито.

Вдячна матір дякує редакції, лікарям та всім добрим людям за те, що відгукнулись на біду.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    "обпеченого Никиті" - це якою мовою?

    Елена Кравченко(Зайцева) reply Анонім

    а это в данной ситуации так существенно?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up