За «лабутенами» тепер можна їхати до Вінниці

За «лабутенами» тепер можна їхати до Вінниці
Для тих, хто давно мріяв про туфлі як у Кемерон Діаз в фільмі «Погана училка» є гарна новина. Придбати справжні туфлі з легендарними червоними підошвами від Крістіана Лабутена або ж сукню від Валентіно за помірними цінами тепер можна у Вінниці. Тут запрацював магазин в новому для нашого міста форматі – «шоу-рум».

Письменниця Вікторія Гранецька одразу приглянула собі сукню від Роберто Каваллі для наступної книжкової презентації.

– Зазвичай обираю одяг інтуїтивно, без огляду на бренди. Але навідалась до цієї крамниці і побачила дуже гарні речі, – каже Вікторія. – Тут затишна приємна атмосфера, чудовий вибір, помірні ціни. Нарешті й у Вінниці з'явилася така крамниця, подібні магазини бачила у Києві. Наші жінки розуміються на брендах світового рівня, але, на жаль, не всі можуть дозволити собі оригінал. А тут за прийнятну ціну купуєш омріяну річ.

Ідея створити у Вінниці комісійний магазин, де можна оновити чи навпаки «розвантажити» свій шикарний гардероб виникла у власниці Наталі через економічну ситуацію в країні.

Відео дня

Previous Next

- На речі від всесвітньо відомих брендів у нас найдешевші ціни, які тільки можна собі уявити. Але вони адекватні до якості продукції.  Можна знайти і сукню за 600 гривень , і туфлі «лабутени» за 10 тисяч. На ціну впливає  бренд та старість колекції, - каже власниця магазину «Brand Original» Наталя. – Поки що більшість товару з-за кордону.  Але з часом товар приноситимуть  і  вінничани, яким вже не підходить колись улюблена і дорога річ, куплена закордоном в брендових магазинах.

У магазині є як нові, так і вживані речі: сукні, взуття, сумки, верхній одяг. Власниця співпрацює з оптовими складами. Каже, що це дуже тонкий процес і доручити його комусь неможна. При підборі товару керується власним смаком та зважає на авторитет бренду.  

У найближчих планах – запустити продаж чоловічого взуття  брендів: "Гальяно", "Валентіно", "Балдініні".

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up