З жовтня можна полетіти в Єгипет. Для вінничан відкривається новий чартер

З жовтня можна полетіти в Єгипет. Для вінничан відкривається новий чартер
  • На засіданні Державіа служби вирішили відкрити новий напрямок для польотів з Вінниці.
  • Містяни зможуть відправитися у сонячний Египет чартером від авіакомпанії «Роза вітрів».
  • Раніше стало відомо, що перевозитимуть пасажирів на повітряних суднах Airbus A320.

ТОВ «Авіаційна компанія «Роза вітрів» отримала право на чартерні міжнародні перевезення за маршрутом «Вінниця – Шарм-Ель-Шейх» з періодичністю два рази на тиждень.

Інформація про засідання комісії розміщена на офіційному сайті Державіаслужби.

Airbus A 320 авіакомпанії "Роза вітрів"Строк дії наданого права на чартерні перевезення з 30 жовтня 2016 року до 25 березня 2017 року.

Відео дня

Директор вінницького аеропорту «Гавришівка» Ярослав Мазурець розповів, що вартість та кількість вильотів залежить від туроператорів:

Ярослав Мазурець, директор вінницького аеропорту

— Організовує рейс український туристичний оператор Join Up! Очікуємо, що десь в середині жовтня вже стане відомо яка буде періодичність рейсів. Поки що була пропозиція раз на тиждень, по п’ятницях. Але якщо буде попит, то вильотів буде більше.

Також Мазурець розповів, що в жовтні закривається напрямок на Анталію, що пов’язано із завершенням сезону відпочинку в Туреччині.

Нагадаємо, що зараз з Вінниці можна полетіти в Ізраїль, Польшу (регулярні рейси) та Турречину (чартери).

Читайте також:

З вінницького аеропорту можна буде полетіти прямим рейсом до Єгипту

Аеропорт «Вінниця» прийме 16 рейсів з хасидами, які прилетять на Рош ха-Шана

Вінницький аеропорт: мрії та реальність

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Торонтуй

    Лыжи свои брать?

    Анонім reply Торонтуй

    які в Єгипті лижі? У нас в Вінниці вже не дуже поїздиш.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up