Як у Вінниці заробляють на спермі

Як у Вінниці заробляють на спермі
У Вінниці за одну порцію сперми можна заробити 200 гривень, але одразу вдасться отримати лише п'ятдесят відсотків вартості. Другу половину повернуть лише через півроку, але не всім донорам

Наполеонів не буде
Донорство сперми дозволяє мати дітей в сім'ях, в яких у чоловіка сперматогенез повністю втрачений чи у яких чоловіки мають високий ризик передачі своєму потомству спадкових хвороб. Донорством сперми може скористатися і самотня здорова жінка репродуктивного віку.
- Програма проходить в кілька етапів. Спочатку усі претенденти мають пройти лікаря-психіатра. Трапляються такі чоловіки, які на питання, чому ви хочете брати участь у програмі відповідають, що хочуть ощасливити світ. Ми з такими прощаємось, оскільки нових Наполеонів розплоджувати не збираємось, - розповідає лікар-ембріолог клініки «Медівін» Анфіса Кучеренко.
- Потім досліджується сперма, здаються аналізи. Якщо усе в нормі – починається етап здачі сперми. Це потрібно робити один раз на тиждень. За кожну порцію донор отримує 100 гривень, хоча вона коштує 200. Іншу половину донорові повертають через півроку.

Сперма на карантині
У зв'язку з тим, що такі вірусні захворювання як СНІД і гепатит, можуть передаватися зі спермою, донорська сперма може бути використана тільки по закінченню карантинного періоду.
- Карантинний період триває шість місяців, саме стільки часу проходить від моменту зараження до появи маркерів інфекції в крові. Це означає, що через півроку після здачі сперми донор повинен пройти обстеження і, якщо тільки він здоровий, сперма донора може бути використана. Тому вся донорська сперма заморожується і весь цей період зберігається в банку сперми, - каже Анфіса Кучеренко.

Донорів мало
Щоб стати донором сперми потрібно бути повністю здоровим чоловіком та вести здоровий спосіб життя.
- Донором можуть стати чоловіки репродуктивного віку від 20 до 35 років, бажана наявність хоча б однієї дитини, які ведуть здоровий спосіб життя: не палять, не вживають алкоголь. Коли вони приходять сюди, ми їх повністю обстежуємо за рахунок клініки якщо вони погоджуються на програму донорства сперми. – У Вінниці бажаючих стати донором багато, але реальних кандидатів одиниці. Я уже не кажу про здоровий спосіб життя, основною проблемою є різні статеві інфекції, - каже лікар - ембріолог Анфіса Кучеренко.
Вінницькі парубки, які за зовнішніми та віковими ознаками могли б «ощасливити світ» кажуть, справа не в тому, що вони не можуть бути донорами, а просто не хочуть.
- Щоб донор був класний, і високий, і красивий, і з вищою освітою, не пив, не курив і аналізи у нормі - такого можна роками шукати. Але, якщо вже знайдуть, то мало платять. Я не пішов би, - каже 25-річний вінничанин Олексій.
У 30-річного Ігоря інша думка – морально-етична.
- Я б не став донором. Ви лише задумайтесь, що потім будуть бігати десь ваші діти, а ви і оком не моргнете. Ми ж люди в першу чергу, - каже він.

Відео дня
>
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Serhiy Neforov

    От мечты к реальности через онлайн знакомства - поиск партнёра с желанием иметь ребёнка:
    Создать семью и встретить любовь
    Донор спермы
    Гомосексуальное со-родительство
    Со-родительство, совместное родительство

    https://rebenku.biz

  • Donor Best

    Можно найти бесплатного донора спермы на http://best-donor.com.ua

  • Дима Рокджой

    200 гривен? это же смешно) я вот пью и курю. И то если бы давали такие деньги то не согласился бы. А там требования без вредных привычек и воздержание несколько дней и все ради 200 грн))
  • Anonymous

    Я не курю і не пю куди і як мені звернутися до вас.

keyboard_arrow_up