Як проходить «Vinnytsia Food Weekend»: «кілометрові» черги за делікатесами

Як проходить «Vinnytsia Food Weekend»: «кілометрові» черги за делікатесами
  • Сьогодні, 7 жовтня, у Вінниці вперше стартував дводенний фестиваль вуличної їжі «Vinnytsia Food Weekend»;
  • Черги з охочих спробувати афробургери, чебуреки та мідії сягають кількох десятків людей.

Незважаючи на те, що це фестиваль вуличної їжі, тут можна спробувати такі страви, які подають у ресторанах. Наприклад, мідії з вином чи свинину, яку вигодовували на іспанських полях. Але їжу тут можна знайти на будь-який смак та гаманець.

Найбільші черги зібралися так званими афробургерами. Їх роблять з чорною булочкою та величезною котлетою. Ще кілька десятків людей чекали, поки приготують чебуреки. З м'ясом, сиром, кількома видами сирів у одному чебуреку.

Равликів та мідій з соусами можна посмакувати з вином. Тайська лапша, японські смажені пельмені, італійські равіолі з соусом та травами, алкоголь від Jack Daniels, Jägermeister, Jose Cuervo — все це можна спробувати і завтра, 8 жовтня.  

Відео дня

Печиво Чуррос за іспанським рецептом (коштує 45 гривень) вам зроблять з ягодами або карамеллю.

Який же фестиваль вуличної їжі без хот-догів? Сьогодні їх готують на... "Запорожці".

Хлопці з Києва пропонують крем-мед. Ціна близько 120 гривень за баночку. Цей мед роблять з ягодами Годжі, кокосом, малиною, обліпихою...

Читайте також: Що і за скільки можна з’їсти та випити на «Vinnytsia Food Weekend»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Olvol

    Вона вийшла з дізель-поїзда, Бика вчора зарізала маман. Сьогодні у ґородє гульня! Тож радо коло кожного ларка Спустошує карман. Гуляє вітер в голові. Ландшафт Задрипанців представлен Терносливом в омелі. Які там оселедці в шубі, варення і желе! Заварить чай як повезе, А через раз і чайник спалить. За це її матусенька похвалить. Бо надо дать оніжедєтям децтво! Дарма що навіть в восьмім класі Нема дівчат - одні жінки.
  • Olvol

    Ай молодці. Така сама цигарка тільки не біла, а коричнева - і вже 50 грн за пачку, а не 20. Зіпсований сік, тобто вино, коштує вдорожче 10-20-50 разів дорожче, якщо намалювати зірочки. А і те, і те - це звичайна гниль... Чай з обліпихою коштує як піввідерця обліпихи, а чай мохіто як мішок м'яти чи меліси. Люди ПОДУРІЛИ. Треба ставити мізки на місце: давати в руки молоток,лопату і т.д, а то всі тільки торгують, керують,язиком мелють і штани протирають
  • Olvol

    Для любителів купити щось в "особливому місці": 1) на центральному ринку ВІДРО УЖЕ ТЕРЕБЛЕНОЇ кукурудзи коштує дешевше, ніж ви купляєте 1 качан; 2) на привокзальному базарі є цілий ряд ларків, де продають від 25 до 100 грн/кг солодощі, за якими ви претеся на фестивалі чи того гірше у Львів на ринкову площу і даєте 500 грн за те, що можна вмістити в пригорщу
  • Meat

    словом "на......й надо"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up