Вінницьких бізнесменів навчать продавати свою продукцію в арабські країни

Вінницьких бізнесменів навчать продавати свою продукцію в арабські країни

На наступному тижні, у вівторок, 7 червня, відбудеться семінар “Вхід на арабський ринок. Позіціонування на ринку арабських країн” у приміщенні Вінницької торгово-промислової палати. Про це нам повідомили у прес-службі компанії “Євроконсалтінг”.

Зараз для багатьох українських виробників вихід на російський ринок є закритим. А переорієнтація на ЄС вдалася далеко не всім. Тому як альтернатива існує арабський ринок, який має багато перспектив для вінницьких експортерів.

РФ vs. Арабський схід: де вигідніше?

Наша країна вже поставила до арабський схід чорні метали й вироби з них, добрива, продовольство, технічне обладнання, будівельні матеріали та іншу продукцію. І це за 10 місяців у 2015 році принесло майже 4279 мільйонів доларів. А в 2014 році експорт української продукції в арабські країни був в 4 рази більший ніж, в Росію (Ближній схід - $837,5 млрд, РФ — $286 млрд). І перспективи зростання ринку — і нашого експорту туди — там теж незрівнянно більші, ніж у РФ.

Відео дня

На семінарі всім охочим розкажуть про основні тенденції арабського регіону, яку продукцію потребують від України на Ближньому сході. І на прикладі Об’єднаних Арабських Еміратів розкажуть про звичаї, релігію мусульман та як це позначається на торгівлі.

Окрім цього, під час семінару відбудеться інтенсивний тренінг, на якому директор з розвитку бізнесу компанії UCCI FZE Вікторія Рахматулліна розкаже про наступне:
• Три варіанти ведення бізнесу в арабському регіоні. Як зареєструвати компанію, не втрачаючи частини її активів

• Алгоритм виходу на арабський ринок: 7 кроків, які потрібно зробити перед першою поставкою товару

• Необхідність забезпечення комплексної логістики

• Jafza - найбільша вільна економічна зона

Де буде та як взяти участь в семінарі?

Семінар відбудеться 7 червня 2016 р. з 11:30 по 16:00 у приміщені Вінницької торгово-промислової палати за адресою: вул. Соборна, 68, 2-й поверх.

Організаційний внесок - 200 гривень з 1 учасника. Щоб взяти участь в семінарі треба зареєструватися за посиланням: http://goo.gl/forms/FQHrrNOad0

Організатори: Вінницька Торгово-промислова палата та компанія “Євроконсалтінг” за підтримки компанії UCCI FZE.

Довідки за телефонами:

(0432) 50-91-30, (066) 702-22-05 (Савчук Надія)

(0432) 52-03-54, (050) 335-96-19 (Віктор Дядькович)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Без лоха и жизнь плоха.
  • Сергей Десяк

    що стосується ОАЕ то обмеження лише тимчасове по експорт продукції твариницства. http://biz.liga.net/all/prodovolstvie/novosti/3381896-oae-zapretili-vvoz-ukrainskoy-produktsii-zhivotnovodstva.htm . Треба розвиватися а не панікувати. Стукайте і вам відкриють ..

    Соловьев Антон reply Сергей Десяк

    И еще вопрос-насколько интересам украинского бизнеса отвечает блокада Крыма и санкции Украины против России?арабские страны покупают украинскую технику?Турбины?Двигатели?

    Сергей Десяк reply Соловьев Антон

    Санкции не отвечают экономическим интересам. Но это не значит что не нужно развивать арабский рынок, как и ЕС, США, Канаду. Везде есть свои ниши и возможности для тех или иных товаров.

    Соловьев Антон reply Сергей Десяк

    Вопрос пану.Сколько нужно арабских стран,чтобы восполнить один рынок России?
  • Соловьев Антон

    Угу.Очень актуальная тема!Особенно-после отказа Эмиратов и Молдовы от украинской продукции.

    Это,вообще,гениально-самим разрушить все экономические связи,заблокировать Крым...и учить продавать продукцию...арабам.

    Научите еще накладные расходы на доставку учитывать
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up