Кілька годин у Вінниці тривали зйомки кулінарної битви, яку влаштувала Ольга Фреймут. Дві команди кухарів з вінницьких ресторанів готували на площі перед міською радою італійські страви, які потім продавали перехожим. Зібрані кошти вирішили передати бійцям АТО.
Битва проходила між двома вінницькими ресторанами «Terramare» та «Arcobaleno». Страви готували протягом двох годин. Потім розпродавали їх всім охочим.Кухарі з «Arcobaleno» готували: м'ясо по-Сіцілійски, "Італійську ніч" (баклажани з моцарелою) та "Сонячний Неаполь" (персик в карамелі).Кухарі з «Terramare» пригощали вінничан салатом з персиком та телятиною.
Охочих спробувати італійську кухню зібралось більше сотні. Більшість людей окрім їжі хотіли зробити селфі з Ольгою Фреймут.- Мені сподобалась кухня, - розповідає вінничанин Олег. – Спробував страви різних поварів, не можу обрати кращу.
Їжу продавали у пластиковому посуді. Ціну кухарі ставили на свій розсуд. Найдешевша коштувала від однієї гривні. Гроші збирали у дві коробки.о закінченню ведучі їх перераховували і визначали переможця.Кухарям з «Arcobaleno» вдалось назбирати 426 гривень, «Terramare» - 3174 гривні. Гроші вирішили відправити на допомогу військовослужбовцям в АТО.
Читайте також:
Фреймут "примусила" вінницьких кухарів готувати на площі - 20 хвилин
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 16 від 17 квітня 2024
Читати номер
Анонім
Податки внесли в казну?
Марк Олег reply Анонім