Вінницю сколихнув землетрус. Епіцентр був в Румунії

Вінницю сколихнув землетрус. Епіцентр був в Румунії
Сьогодні, 22 листопада, приблизно о 21.15 люди відчули в своїх домівках землетрус. Колихалися люстри, дренчав посуд. Але сам землетрус стався в Румунії, в місті Фокшани. Його оцінено в 5,5 балів за шкалою Рихтера. Вінничани і українці з інших міст пишуть про цю подію в соціальних мережах.

- Ми з чоловіком сиділи в кімнаті, як раптом почали трястися вазони та колихатися штори. Злякалися дуже. Думали, що наш будинок просто зараз розвалитися, - каже вінничанка Тетяна Пахомова. - Сусіди теж почали нервувати. Всі повибігали на сходові площадки. Потім я подзвонила своїй сестрі на Вишеньку. Вона теж стала свідком землетрусу.

Взагалі трясло південну, та західну Україну. У Твіттері українці з різних міст пишуть про землетрус так:

Вінничанин Артем Підлубний написав:

Відео дня

Район книжки невеличкий землетрус!!!

Хто ще відчув???

Вінничанка Наталия Дзюба

На массиве тоже трясло 3 раза, 5 этаж, Звонила подруге, она на втором, говорит что ни чего не было)

З інших міст теж пишуть:

sergey ‏@bserg28

#землетрясение в этот раз не сильно качнуло... :) Одесса, Николаев чувствовали точно  :)

Mais Tazagulyan ‏@maisjandesign   

#землетрясение #одесса

В кресле ездил туда-сюда поднял голову а люстра рисует 8 ))))

Tatiana Uzun ‏@tatianauzun   

Стояла на кухне, вдруг зашаталась люстра, заколыхались цветы: #землетрясение в #южном одесская обл. Внезапно выбежали на вечернюю прогулку

Землетрус стався в Румунії. Наслідки відчули і вінничани 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Дарья

    В районі Замостя так трусануло, шо і люстра ходором ходила, вазони колихались і диван ходором ходив. Відразу навіть не зрозуміла, що відбувається, сусіди почали звонити в двері, паніка.
  • Анонім

    ул. Л.Толстого, 9 этаж, 21:15 10 секунд потрусило. Вазоны пошатались 8-)
  • Андрей Романенко

    В цей момент якраз був на балконі,  то добре відчулося, а в квартирі родичі не помітили
  • Анонім

    Мы жывем на 9 этаже Замостье трусило очень сикунд 8-9 Дети очень испугались
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up