Винничанин прошелся с видеокамерой и пристыдил пешеходов на велодорожке

Винничанин прошелся с видеокамерой и пристыдил пешеходов на велодорожке

Винницкий велоактивист Владимир Ковтун не устает бороться с пешеходами, которые любят прогуливаться по велодорожкам. На этот раз он сам вышел на такую дорожку, чтобы пообщаться с нарушителями. А все происходящее снимал на камеру.

Большинство людей после того, как им сделали замечание, соглашались перейти на тротуар, тем более, что он был всего в нескольких метрах от велодорожки. Но не все: некоторые начинали отстаивать свою “правоту”.

- Тебе делать нечего? - отвечает мужчина, не отрываясь от разговора по телефону. - Проходи мимо.

- Я не хочу проходить мимо, - не успокаивается Вова, - Я хочу сделать вам замечание, как сознательный гражданин.

Відео дня

- Сделал? Свободен, - ответил мужчина и продолжил идти по велодорожке.

Также он сказал, что его совершенно не тревожит, что он нарушает правила дорожного движения.

- Как и обещал, я по-прежнему провожу тематические рейды, прислушиваясь к советам своих зрителей, - так прокомментировал видео Вован. - В этот раз я “переоделся” пешеходом и наблюдал за реакцией нарушителей на велодорожке. Абсолютно всех удивляет, то что обычный пешеход делает замечания тем, кто двигается по велодорожке.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (149)
  • Жовниренко Роман

    Згоден, сам роблю зауваження :-)
  • Анонім

    Тупо сделаны велодорожки в Виннице...На ул.Прогова в аллейке сделали велодорожку просто на месте тротуара.Зато рядом сделана дорога для авто и людям пройти по узкому  и разбитому тротуару просто негде...Мы всегда на Урожай ходли по аллейке. Теперь там ВЕЛОДОРОЖКА!!!! На Вишенке в районе школы 10 тротуар узкий.Так его поделил пополам и половина - это велодорожка!!!!Прохожих покрывают матом веловпедисты. прохожиепросто не знают куда им деваться. Покрывают матом велоспедных...Поедьте во Львов и посмотрите как там устроили велодорожки с умом...

    Ковтун Вова reply Анонім

    ЭМ! На месте велодорожки, по Пирогова никогда не было тротуара.

    Да и никто вам не мешает ходить по той алейке , просто не ходите по велодорожке и все! Ничего же не изменилось.

    Щасливий Ігор reply Анонім

    Я перепрошую, та які у вас габарити, що вам не достатньо тротуару? Звісно, що велодоріжки в нас ще не такі досконалі, як в Європі, скажімо. Але ж потрібно з чогось починати. Потрібно розвиватись та разом робити наше місто та країну кращою, а не гнобити друг друга.
  • Дарья

    Підтримую Володимира, для того й робили цю велосипедну доріжку, щоб по ній їздили велосипедисти, а не ходили громадяни, тим паче якщо поруч є пішохідна зона.
  • Белий Миша

    Ты бы лучше своим велосипедистам правила дорожнего движения раздал, а то вообще тупые. На своих велосипедах переезжают проезжую часть на пешеходных переходах. Я вообще бы кастрировал дебила который на тротуарах понарисовывал володорожки!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up