Вінничани зібрались на Парижі у жалобі за загиблими в Маріуполі

Вінничани зібрались на Парижі у жалобі за загиблими в Маріуполі
Близько восьмої вечора на площі Театральній зібрались люди зі свічками та лампадками. Прийшли виразити своє співчуття з приводу подій в Маріуполі. Сьогодні, 24 січня, внаслідок обстрілу бойовиків загинуло понад 25 людей, більше 100 поранені.

- Коли почули про ту страшну трагедію, списались у фейсбуці та прийшли на площу, щоб запалити свічки, - говорить волонтерка вінницької волонтерської групи "Бойові бджілки" Ліна Ковальчук.

Нагадаємо, сьогодні, 24 січня, бойовики обстріляли Маріуполь. Понад 100 мирних мешканців поранено, понад 25 загинули, серед них і діти. ГПУ назвала атаку терактом. Президент Порошенко заявив, що це не просто теракт, а злочин проти людяності. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Дарья

    Вічна пам’ять загиблим! Співчуття рідним і близьким!

    Анонім reply Дарья

    От рук фашиствующих рагулей. Сочувствую родным карателей: возмездие настигнет каждого.
  • винничанин

    А почему не "жалобились", когда в Одессе людей заживо сожгли ? А почему не жгли свечки, когда на Донбассе гибли дети малые, а ? Не было разнорядки из Вашингтонского обкома ?
  • Anonymous

    Фей(к)сбук рулит. "Списались и вышли", а укроСМИ сразу запестрили: "Во всех городах Украины..." (далее по тексту). А действительно, почему раньше не выходили? Ну да ладно, как говорится, лучше позже чем никогда. Я о другом, кто пытается осмыслить что же на самом деле произошло в Мариуполе, наберите в поисковике Юра из Сум ЖЖ.

    Так же рекомендую к просмотру фильм Оливера Стоуна "Нерассказанная история США" (снят американским режиссером до начала известных событий в (на) Украине). Просто попался на глаза в сетке вещания российского канала, не сочтите за пропаганду, повторяю снят был раньше и уже был в прокате, продаже на дисках, но посмотреть стоит, хотя-бы для расширения кругозора.
  • Місцевий

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up