Вінничани «штурмують» газконтору. В чергах сидять по півдня

Вінничани «штурмують» газконтору. В чергах сидять по півдня
Через перерахунок тарифів у розрахунковому центрі «Вінницягаз», що на вулиці Шмідта, збираються величезні черги. Вінничани жаліються на несправедливі нарахування тарифів та намагаються добитись правди.

- Всім, хто не заплатив за квітень до 10 числа – нараховують платню за підвищеними тарифами, - розповідає пенсіонерка Любов Шевчук. - Виходить, що пенсії та зарплати нараховують після 10 числа кожного місяця, а платити потрібно до 10. А з чого платити?! Кажуть: відкладайте. А як зараз з нашими цінами можна відкласти, якщо пенсії не вистачає?В будівлі людей оператори приймають людей в двох кабінетах. В одному знаходиться три оператори, в іншому п’ять. В коридорах величезні черги. Люди нервують, жаліються, що не можуть розібратись з новими тарифами.

- Багатьом людям, які сидять в черзі, приходили «листи щастя», - розповідає вінничанин Андрій. – Дивимось в тарифи – по 30 квітня платити 3 гривні 60 копійок. Дивимось на ціни в повідомленні – нараховано за новим тарифом - 7 гривень 20 копійок. Це при тому, що за газ ми заплатили 15 квітня. По телефону, який вказаний в листі, сказали, що програмка дала збій, приходьте ми будемо з вами розбиратись. А як тут достоїшся, якщо потрібно на роботу потрапити.- От поясніть, як мені бути, - каже вінничанин Ігор Івченко. – Кажуть, що через десять днів за несплату відрізатимуть газ. З прозорого офісу мене направили сюди, бо там проблему вирішити не можуть. Коли я тут достоюсь в черзі?!- Мені прийшло повідомлення, в якому написано платити 7 гривень 19 копійок за одну людину по тарифу, - розповідає пенсіонерка Ірина Іванівна. – Прийшла в довідкову запитати чому так багато нарахували - 194 гривні. На п’ятьох людей це велика сума. Мені сказали, що тариф такий. На кожного нараховується по 47 гривень, бо у вас немає лічильника. Не розумію, як  так виходить і толку з ними не можу вивести.- Такі черги в нас через те, що проходить перерахунок цін, - розповідає оператор Таїсія Титко.  - Кому прийшов документ і вони бачать, що в ньому щось не те – приходять до нас і з’ясовують. Деякі питання, які стосуються ціни, субсидій, переоформлення власника можна вирішити у Прозорих офісах.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    я фирташу, буду платить по-старому, по 1,10 на моём стояке 10 квартир, не отключат

  • Анонім

    мало штурмують,чому стільки помилок?! Нехай або сумлінно працюють,або шукають нову роботу.
  • Анонім

    "Мені прийшло повідомлення, в якому написано платити 7 гривень 19 копійок за одну людину по тарифу, - розповідає пенсіонерка Ірина Іванівна. – Прийшла в довідкову запитати чому так багато нарахували - 194 гривні. На п’ятьох людей це велика сума. Мені сказали, що тариф такий. На кожного нараховується по 47 гривень, бо у вас немає лічильника. Не розумію, як  так виходить і толку з ними не можу вивести."



    Видно школи навіть початкової бабулька не закінчувала, ділення та множення рівень 2 класу.

    Чого стояти в черзі?? І це такі люди мають право голосу? Треба якесь ЗНО робити перед виборами.

    Анонім reply Анонім

    тоді поясни якщо такий (Розюмний) в мене АГВ .повинно за квітень бути по 3,6  а є по 7,2 .І де твоя математика????ага саме там.....
  • Анонім

    Пенсії нараховують після 10 числа кожного місяця за ПОТОЧНИЙ МІСЯЦЬ, а платити потрібно до 10 за ПОПЕРЕДНІЙ МІСЯЦЬ. Ніхто ж не вимагає платити за поточний по передоплаті. Здається у багатьох у тій черзі з логікою тугенько.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up