Вінничани покатались по місцевим межигір’ям чиновників медичної галузі

Вінничани покатались по місцевим межигір’ям чиновників медичної галузі
На Театральній площі хлопці в футболках «Свобода» з гучномовцями цієї суботи, 13 вересня черговий раз запрошують перехожих на екскурсію по «вінницьким Межигір’ям». Обіцяють безкоштовно завезти і показати тільки «цікаві експонати», запевняють: машин вистачить. Журналіст «20 хвилин» теж поїхав подивитись на маєтки чиновників.

Людей розсадили по автомобілям, кажуть, автобус поламався, тому цього разу поїдемо машинами. Машин близько десяти, від легкових до бусів. Але бажаючих виявилось більше півсотні, тому декому не вдалось поїхати. «Свободівці»  не чекали такого ажіотажу та шкодують, що не взяли ще декілька автомобілів.  

Previous Next

- Ми не їздимо до трудяг-лікарів, хто руками і головою працює, а їздимо до тих, хто просто розкрадає державні кошти і відбудовує маєтки собі, дітям, купують "лексуси" і рвуться далі до свого крісла, - говорить екскурсовод Андрій Вигонюк, – Показуємо людям лише перевірену інформацію, а вони вже хай самі вирішують, як чиновник з зарплатою  три-дев’ять тисяч гривень може собі дозволити такий розкішний маєток, маючи в руках владу та доступ до бюджетних грошей.

Відео дня

Перша зупинка – обласна дитяча лікарня. Екскурсовод демонструє приватний медичний центр на території лікарні.

- Перед вами "соціальний центр" Тетяни Антонець, колишнього головного лікаря дитячої обласної, яка вже півроку намагається повернути собі посаду. Саме на потреби соціальних послуг вона одноосібно віддала ділянку землі 400 метрів квадратних своєму батькові. Батько по документах працював сторожем лікарні і "очевидно" заробив достатньо грошей, щоб збудувати цей центр, - говорить екскурсовод Андрій.

Далі поїхали подивитись на будинок Тетяни Антонець. Зі слів екскурсовода, крім такого маєтку, в неї точно такий за плануванням в її дочки  і в сина.  Тут екскурсовод запропонував пригоститись усіх бажаючих часником, для «профілактики» , повісили його і на ворота Тетяні Антонець.

Зазирнули у Лукашівку до Івана Лєти, голови вінницької обласної профспілки медичних працівників.

Previous Next

- Вже 15 років він працює на цій посаді. Заробітна платня в нього 3-5 тисяч гривень. Його обов’язки захищати права медичних працівників. На які гроші він відбудував цей маєток в Лукашівці, робіть висновки, - говорить екскурсовод.

Наостанок зазирнули в готельно-ресторанний комплекс, який належить колишній очільниці департаменту здоров'я  Лідії Діденко . Щоправда, той виявився закритим.

- Його зачинили тільки що. А тепер уявіть, як можна побудувати такий розкішний заклад, заробляючи 4 тисячі гривень, - каже екскурсовод.  

Організатори екскурсії  запевнили, що медична галузь лише початок, і невдовзі вони візьмуться і  за інші.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Моргунов

    хто далі?
  • Олег

    Тільки дибіли можуть ходити і по хатах заглядати, краще би роботу собі б знайшли! Цей януарій шостак кончене створіння. Я би його за такі речі кастрував!

    Anonymous reply Олег

    100%, особливо, враховуючи те, що цей шостак тримає ломбарди і не одну родина залишилась без даху над головою, бо забрали за борг перед ломбардом.

    і сам цей шостак мабуть не в однокімнатній панельці на тяжилові проживає.
  • Андрій

    Виникає питання: - Що тільки зараз побачили ці всі будинки? Так ними вся Вінниця та околиці забудована. Там контингент найрізноманітніший - починаючи із рядового міліціонера, судді, прокурора, і закінчуючи чиновниками вищого рангу. Чому раніше не робили екскурсій? Можливо вибори на носі? А так просто їздити і дивитись, так тисячі людей щодна проходять повз ці маєтки, багато є сусідами, і давно це бачили...
  • Боевик

    Люмпенизация продолжается. Сволота электорат воспитывает.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up