Вінничани побилися у міській раді: у Палія забирали телефон та порвали плакат (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)

Вінничани побилися у міській раді: у Палія забирали телефон та порвали плакат (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)
  • Сьогодні, 24 лютого, у міській раді сесія
  • Приймають рішення про виділення 100 мільйонів гривень дивній компанії
  • Вінничани пікетували рішення. Сталася потасовка

— Сьогодні на сесії приймається рішення про виділення грошей комунальному підприємству «Вінницький фонд муніципальних інвестицій», — каже лідерка вінницького автомайдану Таїса Гайда. — Ми провели розслідування і дізналися, що у минулому році цей фонд вкладав кошти у приватні підприємства, пов’язані з сім’єю Гройсмана. Тобто гроші просто виводилися з бюджету. Сьогодні мають виділити ще 100 мільйонів гривень.

Активісти кажуть, що проводити мітинг їм заважають тітушки. Так вони називають жіночок та молодих людей, які виривали у них з рук плакати, а також намагалися битися.

Бійка сталася просто всередині міської ради. Адвокат Валерій Палій заявив, що у нього невідома жінка намагалася забрати мобільний телефон, вирвала з рук та розірвала його плакат та забрала нагрудний значок.

Відео дня

Подробиці інциденту дивіться у відео нижче.

Палій написав заяву до поліції.

Що це за підприємство?

За даними Youcontrol, підприємство «Вінницький фонд муніципальних інвестицій» зареєстровано майже п’ять років тому — 29.02.2012.

Адреса реєстрації — Соборна, 59 (будівля міської ради).

З другого грудня 2015 року т.в.о. директора є Олександр Кожуховський.

Види діяльності підприємства:

  • Інші види грошового посередництва (основний)

  • Надання в оренду інших машин, устатковання та товарів. н. в. і. у.

  • Фінансовий лізинг

  • Інші види кредитування

  • Консультування з питань комерційної діяльності й керування

  • Дослідження кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки

Розмір статутного капіталу — 50 000 000,00 (п’ятдесят мільйонів) гривень.

У 2014 році цей фонд відсудив у вінницької аварійно-диспетчерської служби 313092,8 (триста тринадцять тисяч) гривень.

На сайті міської ради вказано, що дане підприємство «створено (...) з метою реалізації заходів, спрямованих на енергозбереження, придбання основних засобів, капітальне будівництво, а також для задоволення суспільних потреб територіальної громади міста Вінниці. (...) Органом, за яким закріплено функції управління Підприємством, є департамент економіки і інвестицій Вінницької міської ради».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Борис Максимчук

    Подивився відео, жінка каже, що захищає інтереси сина!

    Яким чином їй допоможе бійка в міській раді?

    Якщо вона підтримує Гройс. та Морг. то нехай бере плакат і стоїть з ним, це якийсь жах, вони вже й з жінок тітушок поробили.

    Як її призвіще і на якому факультеті навчається її син?
  • Борис Максимчук

    От скажіть, коли вже ця шайка Гройсмана наїсться, скільки можна красти?



    Навіть за видами їх діяльності видно, що нічого цей фонд доброго не робить для міста!
  • Purgen Purgen

    Опять кто-то начал забывать таблицу деления. )
  • serg a

    все правильно активисты делают - хороший признак если есть сознание у громады.

    должен быть контроль бюджетных денег
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up