Вінничан обливали водою на вулицях та в трамваях

Вінничан обливали водою на вулицях та в трамваях
Вінничани святкують Івана Купала традиційними «обливашками». Біля міськради «дісталось» і журналісту RIA. А з універмагівських фонтанів з ніг до голови облили пасажирів трамвая. Прямо в салоні

Усі радіють святу Івана Купала. Всі, крім вінничанки Наталії Овчарук. Її облили водою в салоні трамвая і вона тепер не розуміє, хто їй ремонтуватиме фотоапарат та смартфон.

 

Previous Next

Відео дня

 

Водні баталії біля міськради вже стали традиційними. Цього року обливальники поводилися спокійніше. «Привітати» трамвай  на дорогу не вибігали.  Побачивши бейдж «преса» та фотокамеру, кивали, що все зрозуміли.

 

- Краще не йдіть туди з технікою, - радять обливачі, коли пробую підійти до круглого фонтану. Біля нього - найгарячіше. Доводилось вивертатися від водних струменів як Нео від куль в «Матриці». Але так як у нього не вийшло.

 

Previous Next

Ті, хто забув пляшки, відра та бутлі вдома, з успіхом використовують звичайні пакети. Цей «лайфхак» навряд чи сподобався прибиральниці. Вона ходить та збирає з бруківки мокрі пакети, не чекаючи завершення баталій.

 

Обливались у Вінниці сьогодні не тільки біля міськради. До редакції зателефонувала вінничанка Наталя Овчарук, яку облили водою прямо у салоні трамвая на зупинці «Універмаг». Тепер у неї не працює телефон та фотоапарат. У кого вимагати відшкодування збитків, теж не знає.

 

Previous Next

Найбільше жінка обурена поведінкою водія.

- Коли ці з відрами почали забігати, водій спеціально відкрив усі двері, - каже Наталя. - І ми стояли десь чотири хвилини. Пасажири кричали, щоб він зачинив двері, а він сміявся з того, як нас обливають. Ми стукали через скло, а він нам середній палець показував.

 

Начальник Вінницької транспортної компанії Микола Форманюк сказав, що розбереться з ситуацією. Журналісти RIA повідомили йому номер трамвая та час інциденту.

 

Керівник відділу розвитку бізнесу вінницького універмагу Наталя Комкова розповіла, що обливань вони не організовували, але виганяти їх не стали. Мовляв, це ж діти. Постраждалим від «поздоровлень» вінничанам довелось йти мокрими на роботу та сушити техніку.

- На мою голову вилили три шестилітрових бутлів з водою. Зараз вимушена сидіти в офісі промокла до нитки. Робочий фотоапарат не працює, - говорить Наталя Овчарук. - Якби я хотіла, щоб мене облили, я б прийшла до міськради спеціально. Є ж люди, які на роботу їдуть. Документи промокли, телефон теж не працює. Одне око почервоніло, мабуть, від брудної води. В країні війна – а вони тут обливаються.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    https://www.youtube.com/watch?v=kIk1NCpU8Cg    видео обливашек появилось в инете.
  • Анонім

    Щось я не зрозумів статтю, чим тут дійсно можна гордитись - на я завжди культури нуль!
  • Анонім

    Та это полный бред!!!!Гуляла с маленьким ребенком,куда же ее обливать???!!!Дети детьми,но нормальное воспитание никогда не позволит такого делать!
  • Анонім

    а чего вода такая грязная в фонтанах ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up