Вінницькі ДАІшники фіксують порушення, при цьому самі ж порушують закон (ВІДЕО)

Вінницькі ДАІшники фіксують порушення, при цьому самі ж порушують закон (ВІДЕО)
У Вінниці неподалік «Водоканалу» двоє інспекторів ДАІ на дорозі фіксували порушення водіїв, які виїжджали з Вінниці. Але інспектори самі потрапили під приціл камери та стали зірками «Ютуба».

2 жовтня журналіст "Дорожнього контролю Вінниці" побачив двох інспекторів ДАІ, які фіксували швидкість руху в проїжджаючих автівках. Причому ДАІшники знаходились на проїзній частині дороги, тим самим  порушуючи наказ МВС №111.

Журналіст зробив зауваження інспекторам.

- Будь ласка зійдіть з проїжджої частини дороги, - відреагували на зауваження ДАІшники.

Відео дня

- Вам заборонено на проїзній  частині нести службу, - зазначив журналіст.

- Якщо мені заборонено, ви можете написати скаргу, - відповів інспектор.

Другим правопорушенням слід вважати паркування службового автомобіля на дорозі, чим створював перешкоду в дорожньому русі іншим автівкам.

Третім правопорушенням було пред'явленням неправомірного та незаслуженого звинувачення. Інспектор Гонтюк стверджував що журналіст  порушив ПДР зупинившись позаду його службового автомобіля підкресливши свою некомпетентність на незнання ПДР. Оскільки він зупинився без порушень ПДР дані звинувачення слід вважати незаконними.

Інцидент закінчився через деякий час тим, що інспектори сіли у патрульну автівку та поїхали.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    ДК мабуть себе вже вижив, спочатку були слушні та адекватні ролики, потім мабуть це все переросло у бізнес. Чим далі попадаються їх ролики на очі, тим тупіші  вони виглядають. Мусора також не "квіточки", самі заробили собі таку репутацію, але є така поговорка "Що занадто, то нездраво".

    Дарья reply Анонім

    Але погодьтесь завдяки ДК ми дізнались дуже багато цікавих подій, наприклад,  за участю міліціонерів які порушують закон.
  • Торонтуй

    Коп может где угодно встать, где посчитает нужным. Толькь "елка" должна быть включена.

    Oleksandr Stoliarov reply Торонтуй

    Ти поняття не підмінюй!

    Для совків як ти розжовую: мусор має право порушувати не коли ввімкнена люстра, а коли для цього є службова необхідність. І саме при цій необхідності він зобов"язаний ввімкнути люстру. Але необхідність це не коли мусор захотів, а тоді коли він здійснює невідкладне службове завдання.

    Тепер питання, яке саме невідкладне службове завдання здійснюють ці дармоїди? Їхні безпосередні службові обов"язки, які вони здійснюють - це не невідкладне службове завдання.

    Вчи матчастину і не говори дурниць

    Торонтуй reply Oleksandr Stoliarov

    Ты хоть "Войну и мир" читай вместе с Уголовным Кодексом напамять. А команды копа должен выполнять немедленно. После, если недоволен, можешь обратиться в суд. На котором пролетишь.



    Так везде в цивилизованном мире, куда вы тоже вроде собрались.
  • Анонім

    Шановна пані автор, Ви в очі бачили наказ №111? Якщо ні, тоді подивіться, будь-ласка. Тому що Ви вводите людей в оману. Тих, що читає. Пункт 23.1 наказу №111 наділяє співробітників ДПС ДАІ правом виходити на проїзну частину дороги для здійснення огляду місця ДТП, надання допомоги учасникам дорожнього руху та здійснення розпорядчо-регулювальних дій. Так ось нагляд за дорожнім рухом (в даному випадку із використанням приладу «Трукам») відноситься до розпорядчих дій, тому перебування співробітників ДАІ в межах проїзної частини відповідає вимогам законодавства. Що стосується автора ролика, пана Слезака, то він у ньому висловлює лише власну точку зору. Цей так званий журналіст не наділений правом визначення законності дій співробітників ОВС, це лише може визначити суд і прокуратура.

    Слезак Александр reply Анонім

    АНОНІМ, А ТИ САМ БАЧИВ НАКАЗ №111???



    Розпорядчо-регулювальні дії - дії, які застосовуються з метою

    усунення перешкод у русі, надання допомоги учасникам руху в місцях тимчасових заторів,  у місцях, де трапилося стихійне лихо або ДТП, під час проведення масових та спеціальних заходів,  при несправній світлофорній  сигналізації,  проведенні  дорожньо-ремонтних  робіт тощо.  До  таких дій належить регулювання руху за допомогою жестів (руками,  жезлом)  та  свистка;  {  Абзац  дванадцятий  пункту 1.3 глави  1  із  змінами,  внесеними  згідно  з  Наказом Міністерства внутрішніх справ N 524 ( z1198-12 ) від 11.06.2012 }

    Oleksandr Stoliarov reply Анонім

    Ніхто вас не любить і не довіряє!
    Подивись, як він на людину нападає і відбирає смартфон. 

    https://www.youtube.com/watch?v=sAsPXfv5QeM

    Анонім reply Oleksandr Stoliarov

    Починаючи з Солоненко, цю службу повністю треба ліквідувати, а ДАІвців- звільнити з органів, і лише набравши нове керівництво, з учасників АТО, і нових людей, на наших дорогах повернеться порядок, і не будуть ображати журналістів.
  • Анонім

    Задобвали. Коли вже їх розженуть нарешті?

    Нехай підуть зароблять чесною працею на життя.

    zerro reply Анонім

    Нормальні в нас ДАЇ-шники.

    ПДД потрібно знати, виконувати та не порушувати.

    Бути взаємоввічливими на дорозі.

    А не права купив, їздити не купив!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up