Вінницькі байкери з селянами «фестивалили» до п’ятої ранку

Вінницькі байкери з селянами «фестивалили» до п’ятої ранку
Байкери з різних міст України та сусідніх країн з’їхались на два дні в село Селище, під Вінницею. З 31 липня по 2 серпня тут, на базі профілакторію «Сосновий Бір» проходив щорічний шостий мотофестиваль ШАТУН-ФЕСТ, який організовує МотоСпільнота Вінниччини ШАТУН.

На зліт байкерів приїхали гості з різних міст України а також з Білорусі, Польщі, Молдови. За підрахунками організаторів  фестиваль відвідали близько двох тисяч учасників. Заходили в гості і місцеві жителі.

- За два дні ніхто із місцевих жителів не зателефонував у міліцію, через шум від концертів. Навпаки, приходили на фестиваль і «відривались» разом з нами. Відгуки людей позитивні, до 5 ранку село гуляло разом з байкерами, особливо дякували, коли ми прибрали після себе територію. Говорили, що стало навіть чистіше, просили аби частіше приїздили, - говорить організатор Олексій Галузінський.

Відео дня

В перший день на «Шатун-Фесті» грались в «Богатирські ігри», квести  влаштовували пінну вечірку. Організовано колоною виїздили на Фонтан та слухали гурти Ray Of May, Black Pocket,  The Beast та Bliss Mood.

Наступного дня програма була не менш насиченою. Байкери їздили на ставку Гітлера і маєток Пирогова. Слухали S. A. M, Larus та харківський гурт "РІЧИ КОЛЮЧИЙ". Місцевим він дуже сподобався. Такого драйву у супроводі піротехніки мешканці села ще не бачили.

Дівчатам пощастило стати моделями для показу неформального одягу від театру моди "Frazy Grand" Ніни Александрової.

В кінці вечора насолоджувались фаєр шоу від від Вінницького театру вогню «Fiery Dreams». 

Байкери із Мотоспільноти ШАТУН вже почали готуватись до наступного фестивалю. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    А почему в Богатырских играх победил Денис из шатунов? Фактически организатор выиграл конкурс ))))))))) Справедливо ;-)))
  • Анонім

    Всеукраїнський "слет" ))) міжнародний ))))))) розмішили людей, Вас спасало що із інших міст приїхали відтусоватись, але основна Ваша аудиторія ЦЕ МЕШКАНЦІ СЕЛИЩА!!! Реально не сподобалось, примітивно, більше понтів для преси а не для байкерів, БІЛЬШЕ ДО ВАС НЕ ПОЇДУ!!!
  • Анонім

    2000 ))))))))))
  • Анонім

    Цього року розчарований фестом! Організація на низькому рівні, місце проведення значно менше, поселення відсутнє... обіцяна програма не виконана, чому значок почав продаватися окремо? В реєстраційний пакет натрушено всякого непотребу, краще б без нього, але дешевше. Таке враження що організатори просто намагалися якомога більше заробити...

    І стосовно заявленої кількості присутніх явний перебір, там було менше 500-та байкерів, звідки взялася цифра 2000??? Вони там фізично не помістилися б))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up