Відео, як у Києві б'ють і принижуть Добкіна і Царьова. Чи заслуговують вони на це?

Відео, як у Києві б'ють і принижуть Добкіна і Царьова. Чи заслуговують вони на це?
"Свобода слова" на телеканалі ICTV 14 квітня пройшла із справжнім скандалом. Кандидата у президенти Олега Царьова кілька годин блокували у приміщенні телеканалу, потім закидали яйцями, побили і відвезли в генпрокуратуру з вимогами порушити на політика кримінальну справу. Іншого кандидата, Михайла Добкіна взагалі не пустилили на ефір, натомість облили зеленкою та обсипали борошном. Обох кандидатів розлючені мітингарі звинувачують у сепаратизмі та проросійських поглядах.

Під час прямого ефіру ICTV, - повідомляють "Подробности", біля будівлі телеканалу зібралися кілька сотень людей, обурених сепаратистськими заявами Царьова. Між протестувальниками та охороною кандидата виникла суперечка, люди побачили в руках охоронців зброю, та викликали міліцію. Як розповіли очевидці, в машині Царьова знайшли холодну та вогнепальну зброю, магазини до автомата калашникова, військову форму та документи.
Після другої ночі, коли політик покидав приміщення йому влаштували коридор ганьби: закидали яйцями, облили зеленкою, розірвали одяг і побили. Царьов намагався втекти у швидкій допомозі, але його звідти витягли і відвезли в СБУ. Там їм не відчинили, і його повезли в ГПУ. Там вимагають порушити на Царьова кримінальну справу за публічні заклики до повалення конституційного ладу в Україні. Зараз Царьов в генпрокуратурі, там чекають на генпрокурора.
- Я не присал заявления, когда на меня нападали прошлый раз, не буду писать и сейчас, - коментує своє побиття Олег Царьов. - И на западе и на востоке очень много хороших людей. Просто люди должны научиться жить друг с другом. если мы хотим сохранить страну - мы должны научиться, мы готовы переносить, не быть нетерпимыми к другой точке зрения. Я готов. Я выражаю точку зрения определенных людей и предать их, сдаться я не могу. Я приехал сюда, чтобы сказать, что есть возможность сохранить страну. надо просто услышать людей с другой точкой зрения.

Іншому кандидату у президенти під стінами ICTV теж дісталось на горіхи. Михайла добкіна облили зеленкою та обсипали борошном. Політик прийшов, щоб взяти участь у прямому ефірі програми Свобода слова. Однак біля входу його перестріли мітингарі, і до студії  політик так і не потрапив. Однак, пізніше заявив телефоном в ефірі, що мітингувальники пошкодили колеса його машини, а кількох його помічників побили. Чи дійсно заслуговують ці політики на таке відношення? Запрошуємо читачів до обговорення в коментарях.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (54)
  • Anonymous

    Для меня лично что "хайль гитлер", что "хайль путин" особой разницы нет. Один слава Богу уже история, другой хочет оставить свой грязный след в истории.
  • Anonymous

    Бандеромайдауны за них голосовать не будут, а вот настоящие ДАУНЫ - будут. Диагноз однако окончательный и это не лечится.
  • Anonymous

    какой поворот... Винницкие бизнесмены(простые и не простые чпшники) это не Винничане??? С вопросом о 565 можете обратится к этим ребятам http://hromadske.tv/ У них работа такая... запросы властям делать и выбивать ответы/результаты.
  • Anonymous

    Валiзы-Захiдний автовокзал-Великi Дiдушичi.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up