Від гранати, яку підірвали під Верховною Радою, загинув солдат Нацгвардії Ігор Дебрін

Від гранати, яку підірвали під Верховною Радою, загинув солдат Нацгвардії Ігор Дебрін
У сутичках під Верховною Радою загинув 25-річний солдат Нацгвардії. Згідно висновку судмедексперта боєць помер від попадання осколка бойової гранати, який розірвав йому грудну клітку.

Про це інформує Антон Геращенко у своєму Facebook.

-  В 17 лікарні ... помер солдат строкової служби Національної Гвардії. Тільки, що судмедексперт уточнив інформацію за результатами розтину. Боєць Національної гвардії загинув все таки від попадання осколка бойової гранати, який розірвав йому грудну клітку, - написав Геращенко у своєму повідомленні.

Нардеп також уточнив, що загиблий боєць Ігор Дебрін родом з Херсонської області. Хлопець був призовником строкової служби весняного призову.

Відео дня

- Покидьок, що кинув гранату в правоохоронців - затриманий і понесе відповідальність за підле вбивство, - додав Геращенко.

Читайте також: Вибухи під Верховною Радою. Сотня поранених

Вінничани обговорюють вибух під Верховною Радою. Що пишуть у соцмережах?

Вінницький Правий сектор ще не знає чи буде їхати у Київ, а "Свобода" проводить партійне засідання

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Дарья

    Оце-то звістка для батьків. Нехай земля йому буде пухом.
  • Анонім

    От одной гранаты больше пострадавших чем от сотни ударов "русских терористов" из ядрлой артелерии калибром 1000+ и залпов ТОС "Буратино".
  • Анонім

    "В беспределах на улицах Киева виновата безнаказанность, которую после Майдана почувствовали члены праворадикальных организаций. Об этом в эфире телеканала 112 заявил политолог Владимир Чемерис.



    По его словам, в Украине при этом ошибочно обвиняют во всех антиправительственных митингах «агентов Кремля».



    «Реально со времен Майдана ультраправые организации чувствуют собственную безнаказанность. Мы видели много митингов, на которые приносили оружие. И реально мы сейчас пожинаем плоды этой безнаказанности. Обвинять агентуру Кремля и Путина – это у нас привычное дело. Любой митинг против власти «организовал Путин». На самом деле все это не так», — заявил Чемерис.



    А одновременно в  "Правом секторе", "Свободе", "Самопомочи" и "Оппозиционном блоке" обвинили власть и, естественно, спецслужбы России  в теракте под ВР.



    "Безусловно, это либо власть, либо это какие-то провокаторы, которым выгодно это делать, либо это спецслужбы РФ. Естественно, что ни один адекватный боец АТО либо оппозиционер не будет кидать гранату в толпу своих же побратимов", - заявил Скоропадский.



    Хотя уже известно, что гранату бросил , а толпу радикалов под Радой прокачивали Тягнибок и Сиротюк. Экс-нардепы бросались на щиты и махали дубинками.  И хотя задержанный гранатометчик - свободовец из карательного батальона "Сич", мне почему-то кажется, что вскоре выяснится, что гранату бросал если не лично Путин, то по крайней мере, Сурков."
  • Анонім

    Негайно! Затримати всіх свободівців, ляшківців і т.д. Вінниці, щоб перевірити чи були вони присутні у Києві! Провести обшуки в помешканнях, гаражах, підвалах і дачах там повинно бути багато схованок!



    Spector Kozak теж свободівець.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up