Вчора, 28 червня, за лічені хвилини дощ затопив Вінницю. Емоції вінничан у соцмережах

Вчора, 28 червня, за лічені хвилини дощ затопив Вінницю. Емоції вінничан у соцмережах

Почалась злива близько 20 години. Вода на дорогах стояла вище 20 сантиметрів. Автівки зупинялися, люди мокли, а дехто постив дописи про погоду у соціальних мережах.

 

Дощ лив близько 40 хвилин. За цей час через знеструмлення зупинилися всі тролейбуси і трамваї. Вінничани додому добиралися на муніципальних автобуса, маршрутках та таксі.

У мережі навіть жартують: "Таксисти зірвали куш не гірший ніж на Новий рік".

Чим вчора ділилися вінничани у соцмережах пропонуємо вашій увазі.

Відео дня

- Люблю пити запашну каву, коли в шибки стукає літній дощ. Дощ допомагає розібратись чи забути... Він ніби змиває всю втому важкого дня, - пише вінничанка Ольга Бобрус та додає наступне відео:

 

Ділилися вінницькою зливою навіть у Вапнярці.

У групі ВК під назвою "Вапнярка як вона є!" пишуть, що "у Вінниці під вечір почалася сильна злива. Так сильно, що дороги перетворилися у "річки"". З своїми підписниками вони діляться також відео та фото даної події.

Також мережа рясніє різноманітними відеороликами.

Пропонуємо вам подивитися відео - Вінниця. вулиця Келецька. 9-ий мікрорайон. Після зливи. 28.06.2016:

А також ролик Vitaliy Shaman під назвою - Злива у місті Вінниця 28.06.2016, вулиця Андрія Первозванного:

- Всім дощу, - пише у Instagram Сергій Фазульянов та додає фото:

Своє фото дощу у ВК також виклав Ілля Заболотний:

Дивіться також відео із групи ВК "Підслухано у Вінниці" та фото.

Читайте також: Аварія на площі Гагаріна: тролейбус з людьми ледь не провалився під землю

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    и шо?

    Летние капли дали удар ?
  • Торонтуй

    Жаль, чуть-чуть не застал. Возле Житомира уже прихватило. Аварии на трассе были просто зверские...
  • Анонім

    Вот вам и новый благоустроенный район, даже элементарный отвод воды не удосужились сделать. Зато цены на квартиры Подолье лупит что надо.

    Анонім reply Анонім

    там есть отвод воды, после дождя вода очень быстро ушла.
  • Сулима Олександр

    Сулима Олександр reply Сулима Олександр

    Вода по фари
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up