В "Інтершику" дітям зі школи-інтернату робили зачіски та макіяж

В "Інтершику" дітям зі школи-інтернату робили зачіски та макіяж
Щоб адаптувати дітей з інтернату до дорослого життя, благодійна організація «Сонячна країна» розробила цілу програму. Сьогодні дітям робили зачіски та проводили майстер клас з візажу.

Благодійна організація «Сонячна країна» проводить тренінги та майстер класи з дітьми  усіх інтернатів та дитячих відділень Вінниччини. В залежності від віку дітей розважають по-різному. Малечі показують фокуси, а підлітків ведуть у боулінг та влаштовують для них дискотеки.

А ще дітей навчають. Наприклад, проводять для них уроки етикету чи майстер клас з візажу. Так, сьогодні, 27 березня,  в «Інтершику» дітям з Прибузької школи–інтернату  робили зачіски та навчали наносити макіяж. 

Previous Next

Відео дня

- Наш проект називається «Разом допоможемо», - каже волонтер Христина. -  Він має на меті адаптувати у суспільстві дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених сімей та дітей з обмеженими можливостями. У програму входить пісочна терапія, тренінги з психологами та такі майстер класи. Також проводяться навчання з етикету та різні спортивні заходи.

Зачіски зробили не тільки дітям, а також і викладачам Прибузької школи-інтернату.

Previous Next

- Діти  з радістю беруть участь у таких майстер бо це точно їм знадобиться, - розповідає заступник директора Прибузької школи–інтернату Таїсія Дерипаска.  – Не всі підлітки вміють доглядати за собою.

Після майстер класів  дітей повели в «Мегамол». Тут їм накрили солодкий стіл, влаштували дискотеку та міні-змагання у боулінг.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Гарну справу зробили, трохи розвіяли дітей.
  • Мякуш Кристина

    Дякуємо Вам Евгене за те,що приділили нашому проекту увагу,адже він досить актуальний та необхідний для підтримки нашої молоді.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up