«Ультрас» ходили кричати під ОДА щоб повернути у Вінницю професійний футбол

«Ультрас» ходили кричати під ОДА щоб повернути у Вінницю професійний футбол
Близько сотні вінницьких «Ультрас» пройшлись ходою від площі Героїв Небесної Сотні до Вінницької обласної державної адміністрації. Молодь з плакатами та прапорами вимагала відродити у Вінниці футбольний клуб «Нива».

Збирались вінницькі «Ультраси» площі Героїв Небесної сотні сьогодні, 7 травня,  близько 15.30. Хоча на вулиці йшов дощ, молодь переважно стояла без парасосьок.
Окрім «Ультрас» на площу прийшло багато правоохоронців, які спостерігали за всім осторонь.
До будівлі обласної адміністрації рушили за півгодини. На площі розгорнули кілька жовто-блакитних прапорів. Вулицею йшли тихо.
За словами Вадима Кудіярова, активісти прийшли під ОДА, щоб зустрітись з губернатором Валерієм Коровієм. Журналістам все пояснити пообіцяли уже на самій зустрічі. Після цього Вадим Кудіяров скомандував «Заряджай» і «Ультрас» почали бити в барабан і викрикувати речівки.
Представник ОДА запросив в приміщення трьох активістів та журналістів. Також повідомив, що Валерій Коровій зустрітись з ними не може. Активістів приймав заступник голови ОДА Ігор Івасюк.
- Якщо говорити про відродження команди, то можна говорити про два напрямки, - говорив Вадим Кудіяров. – Перший – це витрати на формування самого клубу і другий – витрати на прийняття участі у чемпіонаті України.


- Це питання не бюджетної сфери через те, що зараз в країні дуже складна ситуація, -  говорив на зустрічі Ігор Івасюк. - Держава з останніх можливостей вишукує кошти для того щоб забезпечити той мінімальний стандарт соціальних гарантій які є. Наприклад, кошти на гемодіаліз людині, які якщо не отримають вчасно допомогу, протягом тижня можуть померти. Всі області займаються будівництвом оборонних фортифікаційних споруд на Сході країни. Тому суспільство мабуть не зрозуміє, якщо ми зараз бюджетні кошти будемо витрачати на футбол.

Зійшлись представники вінницьких «Ультрас» та представники ОДА  на тому, що ОДА виступить в якості інформаційного спонсора і допоможе зібрати круглий стіл щоб долучити до фінансування вінницького футболу потенційних спонсорів  Крім того сприятиме, з допомогою телерадіокомпаній, трансляції футбольних матчів, які проходитимуть на Вінниччині щоб популяризувати футбол.
Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Дарья

    Щоб відродити цей футбольнйи клуб потрібно багато зусиль і після того як запустили цей футбольний клуб потрібно починати все з нуля. На це піде не мало коштів.
  • Анонім

    Віримо у Відродження футбольного клубу "Нива"!!! Успіхів!!!
  • Анонім

    Отличная статья. Мне очень нравиться. Автор молодец.

    Что я только что прочитал?))) 20 минут как всегда жгут.

    Давай еще)))
  • Анонім

    Щось я не зрозуів це стаття про відновлення футбольного клубу "Нива" чи проста піар акція Кудіярова! По ходу хлопців з "ультрас" використали для реклами))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up