Україна визнає Російську Федерацію державою-агресором

Україна визнає Російську Федерацію державою-агресором
Верховна Рада України визнала Росію державою-агресором та вирішила звернутися до міжнародних партнерів. За таке рішення проголосував 271 депут.

Верховна Рада закликає міжнародних партнерів України покарати за злочини проти людяності вчинені російською агресією проти України.

Також ВР просить визнати, що РФ постійно підтримує терористів та блокує діяльність РБ ООН, а "ДНР і ЛНР" визнати терористичними організаціями.

Крім того депутати просять, доки РФ не припинить ігнорувати міжнародні вимоги, обмежити повноваження російської делегації ПАРЄ.

Відео дня

Як зазначається у заяві, через військові обстріли та дій підтримуваних Росією сепаратистів менш ніж за два тижні у Волновасі,  Донецьку та Маріуполі загинули більше 50 мирних громадян України.

Місія ОБСЄ також підтверджує, що обстріл Маріуполя проводився із підконтрольних терористам територій та наголошує, що це провокація спрямована на залякування мирного населення.

“Росія - країна-агресор.

ДНР і ЛНР - терористичні організації.

Донецька і Луганська області - надзвичайний стан.

За рік ми усвідомили це.

Тепер хочу почути, що скаже Президент про те, що його бізнес досі працює на території агресора. Хочу почути позицію міністрів, які укладають договори з агресором. Ну і на кінець, з агресором та терористами ніхто не сідає за стіл переговорів.” - написав на своїй сторінці у Фейсбуці майданівець, промова якого стала переломною в ході єврореволюції, нині депутат Верховної Ради Володимир Парасюк

Вочевидь Володимир має на увазі фабрику “Рошен” у Липецьку, яка досі належить Порошенку.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Да хоть Мишкой на севере! Что изменится - газ будет дешевле? Билеты на поезд до Москвы будут дешевле? Бензин подешевеет?
  • Анонім

    И что? Разорвём дип. отношения? Объявим войну? Закроем завод в Липецке?  Перестанем покупать газ/уголь/електроэнергию? Перестанем ездить в РФ на зароботки? Что в итоге?

    Анонім reply Анонім

    Не треба змішувати поняття Україна і хунта. Хунта зараз смертельно боїться Росії, але хунта як прийшла ніби з пекла зявилась, так і буде скинута туди ж, де їй і місце.

    А Україну з Росією, як їсторично єдиний народ розділити нікому ніколи не вдасться. ( Жалюгідні нацисти, завивайте в безсилій злобі. )

    Якубова Марина reply Анонім

    а ЩО ВІД ЦЬОГО ЗМІНОЛОСЬ???

    Анонім reply Анонім

    тоесть из-за одного тебя, который ездит на заработки в Рассею, который не способен найти нормальную работу на Украине, вся страна должна плясать под их дудку?! Сделай одолжение, уедь на свои заработки и не возвращайся. Нам здесь такие "граждане" не нужны!

    Рибонька Іван reply Анонім

    Я бачу в тебе з почуттям гумору все добре, "из-за одного тебя". Хоча б статистику подивився перед тим як писати, бо в ній сказано що близько 4млн українців їздять на заробітки в росію. А тепер уяви, що ці 4 млн повертаються в Україну. Де їм шукати роботи? На напів розвалених заводах де зарплатня 1000грн і то всі місця зайняті? Якщо тобі не знайома ситуація з працевлаштуванням в країні сходи в центр зайнятості, спробуй знайти там нормальу роботу з нормальною зарплатнею, особливо якщо без стажу. І головне ті заробітчани які не зможуть знайти роботу, будуть або голодувати, або шукати не надто чесних шляхів збагачення, що несумнівно надзвичайно "позитивно" вплине на кримінальну ситуацію загалом. Мисли глобальніше, і намагайся аналізувати ситуацію, бачити наслідки тієєї чи іншої дії. Хоча з цим у нас туговато, ми спочатку робим, потім думаєм і то в кращому випадку.

    винничанин reply Анонім

    Пока он будет на заработках, Вы, любезный, со своей стороны тоже сделайте одолжение. Перестаньте использовать отопление и горячую воду - они на русском газе. Введите, так сказать, индивидуальные санкции против России в масштабах отдельно взятой квартиры. Глядишь, Ваш почин будет подхвачен по всей Украине. Даёшь бойкот русскому газу, углю и электроэнергии.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up