Ударний сервіс. Приїхав на діагностику авто - отримав по голові

Ударний сервіс. Приїхав на діагностику авто - отримав по голові
Приїхав продіагностувати авто, а отримав по голові. Так каже про візит до компанії “Беркут-Транс” 63-річний вінничанин. Той, кого він звинувачує, на 35 років молодший і все заперечує.

- Охоронці на КПП пропустили батька з його другом і сказали пройти у бокс, де були механіки та електрики, - говорить Артур, син побитого Миколи Козака. - У боксі знаходився також цей Яровий. Він почав кричати, щоб батько вийшов з території. Той відповів, що він прийшов не до нього додому, а на фірму за послугою. Тоді Яровий намагався силоміць вивести батька. А потім 4-5 разів ударив в обличчя, голову та груди.

Артур Козак - син побитого

Після бійки 63-річний чоловіку викликали швидку. Він потрапив до лікарні - у нейрохірургічне відділення другої міської.

Відео дня

Це сталося 14 січня. До офісу “Беркут-Транс” на вулиці Зулінського (раніше Тарногродська) він приїхав, щоб провести комп'ютерну діагностику вантажівки  MAN.  Послуги СТО компанія надає побічно, основна діяльність  "Беркут-Транс" - міжнародні перевезення вантажів.

- Я навіть не пам'ятаю, як мене у лікарню привезли. Від тих ударів я втратив свідомість, - каже Микола Козак, сидячі на лікарняному ліжку.

Лікар, який лікує Миколу каже, що у пацієнта стан зараз стабільний, але подробиць не розкриває, посилаючись на медичну таємницю.

Владислав Яровий, 28-річний чоловік, якого пан Микола звинувачує у своєму побитті, все заперечує. У розмові по телефону з журналістом “20хвилин” сказав, що нікого не бив.

- Не знаю, що це вам таке розказали, - говорить він. - Може комусь немає чим зайнятись.

Слідчий поліції Олег Пахолюк, який веде справу про побиття на території  “Беркут-Трансу” підтвердив і те, що Козак написав заяву, і те, що Яровий все заперечує.

- Він написав, що тілесних ушкоджень не наносив, - каже слідчий. - Зараз потерпілий знаходиться у лікарні. Коли він долікується, буде призначена додаткова судово-медична експертиза, будуть допитані свідки і за результатами цього буде прийняте рішення.

Зв'язатися з керівництвом “Беркут-Трансу” не вдалося. Дівчина, яка підняла слухавку за номером, вказаним на сайті компанії, сказала, що передасть номер журналіста керівництву, але ніхто так і не передзвонив. За номером, що дав Артур Козак (наче особистий директора фірми Сергія Слободяна) ніхто не відповідав взагалі.

Редакція “20хвилин” готова опублікувати версію “Беркут-Трансу”, як тільки вони зв'яжуться з журналістом.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Всегда, какой руководитель такие и подчинённые !
  • Анонім

    Я особисто користувався послугами Беркутатранса, Ярового владу знаю БИД*О ИЗ БИДЛ.Йому потрібно биків пасти а не з людьми працювати.!!!
  • Анонім

    ЯРИВИЙ НІ якої поваги до старшиш,повний биспредел,настоящий сервіс приходиш за одним а отримуєш побої,КЕРІВНИК "гарних" працівників виховує.ЖАХ !!!

  • Дарья

    Взагалі якась мутна історія, але якщо журналістам зв'язатися з керівництвом “Беркут-Трансу” не вдалося, морозяться, отже вина є за ними.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up