У Вінниці навчатимуть правильно писати грантові проекти

У Вінниці навчатимуть правильно писати грантові проекти
Вінницький молодіжний ресурсний центр оголошує прийом до школи молодіжних лідерів. Єдина вимога до кандидатів вік 16-24 роки та бажання.

У Вінниці стартує новий молодіжний проект за фінансування посольства США. Вінницький молодіжний ресурсний центр оголошує конкурс в школу молодіжних лідерів. У конкурсі можуть брати участь уся бажаюча молодь міста, навчання в школі чи в іншому закладі не має значення. Єдина умова для подачі заявки вік – від 16 до 24 років. Заявки приймаються до 30 листопада через онлайн за посиланням http://goo.gl/forms/UN0H5YnWmz .

За словами координатора проекту Оксани Бондар, тільки 15 чоловік прийме участь у проекті. Відбір зроблять на основі поданих анкет.

Тренери семінарів – вінницькі випускники міжнародних програм обміну за фінансування посольства США.

Відео дня

Навчання триватиме протягом 3 місяців. Планується 12  одноденних тренінгів на різні теми успішного лідерства. В рамках проекту учасники напишуть свої міні-гранти. Найкращі отримають фінансування на втілення в реальність своїх мрій.

Додаткова інформація за телефоном 38-067-4331033 та в соціальних мережах [email protected]

https://www.facebook.com/youth.rc.vn

https://vk.com/public79543163

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Лохотрон. Будьте осторожны.
  • Дарья

    Великий плюс, можна багато чому навчитись.
  • Анонім

    Уже - НЕ правильно:  ГранТовые!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:13 Ухилянт-екстримал: на надувному матраці чоловік плив до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up