У Крим не пустили сало із Вінницької області

У Крим не пустили сало із Вінницької області
Інспектори Россільгоспнагляду заборонили завозити в анексований Крим 9,121 тонн сала вінницького та київського виробників.

Про це повідомляє прес-служба відомства Россільгоспнагляду.

Машина із вантажем замороженого свинячого сала, направлялась до  Криму з міста Мар’їнка Донецької області через пункт пропуску "Армянськ" на адресу приватного підприємства Бахчисарайського району.

Як розповіли у відомстві, при огляді документів було встановлено, що в супровідних документах відсутні відомості про дослідження сировини на трихіноз, також не було вказано, що продукція свинарства була зроблена на території, благополучній по небезпечних інфекційних захворюваннях тварин.

Відео дня

Також за інформацією відомства, у перевізника не знайшлося "декларації про якісну відповідність продукції нормам і вимогам чинного законодавства".

У службі відмітили, що при проведенні фізичного контролю вантажу було встановлено, що сало у блоках упаковане в целофанові мішки з порушенням цілісності упаковки. Частина вантажу мала маркування українських виробників - ПП "ЯнТаС"  Вінницької області і СП ТОВ  "Нива Переяславщина" Київської області України без дати виготовлення продукції. Частина вантажу взагалі не мала ніякого маркування.

Увесь вантаж повернули на материкову Україну.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Грабовий Олександр

    Які ви злі
  • Дарья

    Правильно зробили, що повернули. Обійдуться. Нехай сухарі гризуть.
  • Протоукр

    А есть ещё какая то Украина кроме материковой?

    Торонтуй reply Протоукр

    Есть. Майданная.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up