Третій не зайвий, третій – золотий (ВДПУ)

  • Alexey Tihonov
На виборах ректора ВДПУ у другий тур вийшли два кандидати – доцент Криворучко О.І. та професор Легун Ю.В. Але, наївно думати, що решта претендентів зовсім вибули із виборчого процесу. Кандидати, що не вийшли у другий тур, але мають вагому підтримку і довіру колективу, повинні, так би мовити, «капіталізувати» свій успіх. Особливо, це стосується професора Денисика Григорія Івановича, який фінішував третім і з дуже пристойним результатом (20% голосів).
На виборах ректора ВДПУ у другий тур вийшли два кандидати – доцент Криворучко О.І. та професор Легун Ю.В. Але, наївно думати, що решта претендентів зовсім вибули із виборчого процесу. Кандидати, що не вийшли у другий тур, але мають вагому підтримку і довіру колективу, повинні, так би мовити, «капіталізувати» свій успіх. Особливо, це стосується професора Денисика Григорія Івановича, який фінішував третім і з дуже пристойним результатом (20% голосів). Тепер, згідно класичного сценарію виборів, мають початися торги. Двоє фіналістів, будуть пробувати домовитися, або вже домовилися, із третім – Г. Денисиком про підтримку їх кандидатур у фіналі. А Григорій Іванович Денисик буде намагатися вижати з них максимум для себе і своїх людей. Але, навіть якщо Григорію Івановичу будуть пропонувати рівнозначні варіанти обидва претенденти на ректорське крісло, то сам професор Денисик під час зустрічі із колективом 6 квітня 2015 року вже висловився, по суті, на користь Юрія Легуна: «Мені таки здається, що краще вибирати серед докторів наук, професорів. Чому? Тому, що це теж своєрідний престиж університету». https://vk.com/rectoratelection?w=wall-90930919_22 Так що, тепер, як не крути, непристижно професору, академіку Академії вищої школи України Денисику іти на проректорство у доцента Криворучка. Як то кажуть, «не комільфо». А от проректором до професора Легуна, це зовсім інша справа. Тоді, і обличчя збереже, і бонуси з виборів отримає, і на політику вузу впливатиме. Якщо такий сценарій здійсниться, то два професори, однозначно, долають одного доцента. А якщо ні, то будемо пильно слідкувати за виборчим процесом і побачимо, що буде.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Анонім

    Домовлятися і роздавати посади - в стилі Легуна Ю.В. Мабуть, більше й немає чим взяти. От і доводиться підставним особам писати малограмотні статті з натяком "всі вже про все домовились, тільки проголосуйте як треба, бо ви все одно в меншості". Не піддавайтесь на провокації та не вірте пустим словам, яких ви почуєте немало на зустрічі у вівторок.

    Анонім reply Анонім

    Хто на цю зустріч піде? Не цікаво. Він місяць не вилазить з інститутів та гуртожитків. І по кроватях валявся, і посади обіцяв, і студентам дозволив ремонтувати кімнати за свій рахунок (а у кого грошей нема - той в прольоті, без води буде жити як в хліву). А нічо, що ВУЗ повинен забезпечити нормальні умови за такі то контракти по 9 тис. А взагалі Легун працює десь останнім часом? Чи вже звільнився і готується до інавгурації? Ой забув, він же ж один син у міліонера прихватизатора навіщо йому працювати.Хитрий

    Анонім reply Анонім

    А досі студенти не за свої гроші в кімнатах гуртожитків ремонт робили? Звичайно, ні - за мамині й татові. А чого ж ви не репетували так Шестопалюку, що не згодні фарбувати-мити-драяти? Хвости піджимали, а зараз розхрабрилися, осміліли. Інший кандидат вам обіцяв за університетські кошти євроремонти зробити? Позвикали, палець об палець не вдаривши, мати все й одразу.

    Анонім reply Анонім

    Мілкий ремонт і закріплення кімнат на час навчання - не проблема. Легун же пропонує встановлювати бойлери за свій рахунок. Знаємо як швидко у нас ставлять інвентарні номера на чужу власність, дерибан бюджету продовжується. Це ви "Позвикали, палець об палець не вдаривши, мати все й одразу." Були кандидати ( і будуть ще  ) які пропонували як ВУЗ зароблятиме гроші і як витрачатиме. Життя не закінчується на Криворучкові і Легуні. Багато хто це вже зрозумів. Так що бережіть нерви шановні.Часи змінилися, і ремонти будуть, і красти більше не дозволимо

    Анонім reply Анонім

    О, да, халяву любите! Життя в цілому, звісно ж, на Криворучкові чи Легунові не закінчується. Але може закінчитися життя навчального закладу, якщо колектив проігнорує можливість змін. Вистачає зараз шісток, які ходять коридорами й нашіптують народові голосувати проти обох. На що сподіваються ? На бабу 300-400-500? Кесарю кесареве, а бабі - бабине. І Санчо Панса хай із собою прихопить, бо він теж уже дістав із своїми назіданіями. А будуть зміни - будуть і ремонти, хоча, перш за все, треба ремонтувати свою психологію, бо ми - не раби.

    Анонім reply Анонім

    Це з Легуном-кесарем будуть зміни??? Не вірю! Не здатний! Задрав своїми спогадами про безтурботне студентське життя, де бабло рішало всьо. І ніхто не буде більш голосувати ні за "бабу", ні за "діда". Баба хай працює, а ми подивимось, як вона буде викручуватися.

    Анонім reply Анонім

    Дурень думкою багатіє. Не пиши дурниць і не заважай порядним людям жити!!

    Анонім reply Анонім

    Легун порядна людина що пи городите
  • Анонім

    вже чув  за Денисика, і повністю підтримую, людина дійсно гідна, і якщо Легун запропонував йому посаду, про це вже говорять,  то це лише плюс

    Анонім reply Анонім

    Денисик фігура неоднозначна, теж про нього різне говорять. Але до яких же пір будуть ці підкилимні ігри. Війдіть до спільноти, поясніть свої позиції чесно. Так ні - все продається і купується. І де? У педагогічному ВНЗ. Договірняки процвітають, а ви голосуйте.

  • Анонім

    Кажуть, що Денисик і Легун - уже! Не відомо, на яких умовах, для Денисика, але ті, хто голосував за Денисика у першому турі, підтримують Легуна у другому. Схоже, що почуваються у безпеці.
  • Анонім

    В Легуна Ю.І. вже не залишилось посад для його "прихильників", деякі він пообіцяв відразу кільком людям, а на місця проректорів вже мало не половина його електорату претендує!!!

    Анонім reply Анонім

    та що там проректори - вже й посади лаборантів поділено))

    Анонім reply Анонім

    Имя, сестра, имя! А не можете назвати імена - не паплюжте людину.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up