Спокійно проголосувати Гройсману не дала жінка військовослужбовця

Спокійно проголосувати Гройсману не дала жінка військовослужбовця
Віце-прем’єр-міністр України Володимир Гройсман з дружиною голосував на виборчій дільниці у школі №10, на вулиці Стахурського. Після того, як Гройсман вкинув бюлетень у скриньку, до нього підійшло дві жінки з плакатами «32 Блокпост Нацгвардії в оточенні» та «Допоможіть врятувати нашого батька».

На виборчу дільницю Володимир Гройсман з дружиною прибув близько 12.30. До цього часу тут вже зібрались журналісти. На його приїзд також чекав виконуючий обов’язки міського голови Сергій Моргунов з дружиною.
До приїзду Гройсмана шкільні сходи замели та вимили.
Заходили на дільницю усі разом, голосували в окремих кабінках.


Після того, як Володимир Гройсман проголосував і вже зібрався йти, до нього підійшли дві жінки з плакатами «Допоможіть врятувати нашого батька» та «32 Блокпост Нацгвардії в оточенні».
Плачучи пояснили, що вони рідні Миколи Бевза, який знаходиться на оточеному 32 блокпосту. Далі жінки звернули плакати, відійшли з Гройсманом в сторону і говорили без журналістів.
- Володимир Борисович сказав, що зробить все, щоб витягнути хлопців звідти, - розповіла потім жінка військовослужбовця Людмила Бевз. – Він записав мій номер телефону і пообіцяв, що допоможе.
Жінка розповідає, що довго наважувалась підійти. Думала, що Гройсман не захоче її слухати. Розповідає, що вчора, 25 жовтня, вона разом з іншими жінками військовослужбовців із 32-го блокпосту ходили під ОДА, але їх ніхто не почув.
Previous Next

У прес-службі міської ради повідомили, що за їх інформацією Микола Бевз знаходиться не на 32-му, а на 29-му блокпосту. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Крот Дмитрий

    и журнаш*юха басюк в кадр попал. **!

    Anonymous reply Крот Дмитрий

    Он такой журналист,как мой кот крокодил. Есть такие люди полит-журналист-проститутки.

    Крот Дмитрий reply Anonymous

    ты лучше его спроси где он воевал и на чьей стороне?
  • ДОНЧАНКА

    Час назад на 31-й блок-пост приковылял "Урал" с пробитыми скатами. Пятеро смельчаков с 32-поста доставили наших мертвых - 8 обугленных, разорванных тел, которые они собрали на дороге смерти от 32-го до 31-го поста. Останки наших парней, которые шли на выручку на танках с не стреляющими пушками, на бмп с заклинившими стволами... Доставали части тел из брони, выкапывали добитых раненных. Сейчас отправляются обратно на злосчастный 32 пост, потому что в заложниках у сепаров остались их побратимы... "Прощайте! Мы не вернемся..."

    16:10

    СКАЖИТЕ ЧЕМ ОН ИМ УЖЕ ПОМОЖЕТ?????????????????
  • винничанин

    Так и думал, без ФСБ-шных провокаций не обошлось. Путин хотел сорвать выборы, но ему это не удалось. "Кремлёвский карлик" не учёл, что "ми разом, нас багато, и нас не подолаты" !

    tytyue reply винничанин

    наркоман штолє?
  • Кушнир Таня

    Хочу довести до відома громадян,що там знаходиться дві людини з такою фамілією.Один із 29 блокпосту,а один наш Бевз із _З2!!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up