Скільки коштів зекономили вінницькі школи під час канікул, повідомлять в кінці місяця

Скільки коштів зекономили вінницькі школи під час канікул, повідомлять в кінці місяця
Протягом трьох тижнів вінницькі школи обігрівали свої приміщення по мінімуму. Завдяки цьому вдалося зекономити на газі та теплі.

В наступний понеділок, 19 січня, закінчуються зимові канікули. В цьому році вони були найдовшими. Тривали з 25 грудня по 18 січня. Як розповідають у прес-центрі Вінницької міської раді, в суботу та неділю розпочнуть виводити економ-обігрів приміщень шкіл. Обіцяють, що в понеділок, 19 січня в класах буде тепло.

Під час канікул, за інформацією міської ради, навчальні приміщення обігрівалися по мінімуму,  щоб не вийшла з ладу система опалення. Це все робилось, за словами головного освітянина Вінниці Володимира Буняка, заради економії коштів. Скільки саме змогли зекономити – ще не відомо. Обіцяють повідомити у останні дні січня.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Зараз можна також економити на теплі, коли на вулиці плюсова температура.
  • Анонім

    Непотрібно фінансувати взагалі школи, освіту. Це зайве розбазарювання бюджетних коштів, які саме зараз, в цей важкий для держави переломний час вкрай необхідні для утримання армії і закупівлі зброї.

    Також можна заощадити кошти на військову операцію скасувавши залишки медичної системи, пенсійної і системи соціального захисту. Хіба без них не можна обійтися. Впевнений, що кожний свідомий громадянин і патріот своєї країни враховуючи складні реалії сьогодення ці ініціативи підтримає, заради того, аби Україна вистояла під натиском підступного агресора, що вторгся на схід нашої країни, незважаючи на те, що це вторгнення вже викликало рішуче засудження всієї світової спїльноти, яка всебічно підтримує чітко нами визначені наші євроінтеграційні прагнення спрямовані на подальше покращення і підвищення, яке уже почалося, або ось ось почнеться, якщо ми знайдем в собі мужність проявити справжню патріотичну поведінку і відмовитися від усього, бо нам все це не потрібне !Наприклад: Непотрібно фінансувати взагалі школи, освіту. Це зайве розбазарювання бюджетних коштів, які саме зараз, в цей важкий для держави переломний час вкрай необхідні для утримання армії і закупівлі зброї.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up