СКА на Фрунзе ремонтуватимуть поляки. Там має бути аквапарк і SPA

СКА на Фрунзе ремонтуватимуть поляки. Там має бути аквапарк і SPA

Реконструкцією спортивного комплексу на Фрунзе займуться польські інвестори. Через два роки, за словами міської влади, вінничан чекають басейн, аквапарк. солярій, SPA та спортивні ресторани та багато іншого. За попередніми розрахунками коштуватиме реконструкція близько 200 мільйонів гривень.

Меморандум про співпрацю Вінницької міської ради та компанії “Еуросолід” сьогодні, 30 липня, підписав в.о міського голови Сергій Моргунов та польський інвестор Кшиштоф Павелек. Згідно цього меморандуму, саме “Еуросолід” за європейськими стандартами, має відремонтувати спортивний комплекс. При цьому, приміщення СК залишиться у комунальні власності.

Після підписання меморандуму почнеться оформлення документів. За словами Сергія Моргунова, розпочнуть реконструкцію восени цього року. Триватиме вона приблизно два роки.  В подальшому СК передадуть в управління інвестору. Як розповів Сергій Моргунов, учні спортивних шкіл та військові зможуть займатися у оновленому комплексі безкоштовно.

Відео дня

- У нас було два шляхи, або ремонтувати комплекс власними силами за гроші з бюджету, або шукати інвесторів, - каже Сергій Моргунов. - Ми обрали другий шлях.

За словами інвестора, новий спортивний комплекс буде відповідати усім європейським стандартам.

Фото: Вінницька міська рада. Саме таким має бути оновлений спортивний комплекс.

- Ми не хочемо зробити  просто спортивний заклад, - говорить голова правління “Еуросолід” Кшиштоф Павелек. - Там буде 20% спорту та 80% розваг.

Згідно проекту, після реконструкції, спортивний комплекс розширять і він стане вдвічі більший, ніж є сьогодні.

Фото: Вінницька міська рада. Такими планують зробити ігрову залу та басейн.Нагадаємо, що з третього вересня СКА на Фрунзе  передали з державної (комплекс належав військовим) в комунальну власність.

Журналіст 20minut.ua подивився у якому стані знаходиться об’єкт зараз. Понівечені стіни, розбиті вікна та душові басейну, які зовні нагадують катівні. Керівництво міського спорткомітету запевняє, що це вже історія. А вінничани через пару років зможуть насолоджуватись новим, європейським спортивним закладом. 

Previous Next

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Пупкин Вася

    Спортивный рэсторан ? Надо будет попробовать )))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up