Сім’ям загиблих учасників АТО даватимуть 200 гривень на проїзд

Сім’ям загиблих учасників АТО даватимуть 200 гривень на проїзд
Родинам загиблих учасників АТО на Вінниччині влада компенсуватиме проїзд в громадському транспорті. Кожному члену сім’ї нараховуватимуть по 200 гривень в місяць на проїзд.

Про це розповіла заступник директора Департаменту соціальної політики облдержадміністрації Наталія Остапенко.  
- Зараз багато шуму і гаму від того, що не надається правильний пільговий проїзд, - розповідає Наталія Остапенко.  – Так ось, сьогодні перший крок у нас в області - обласною програмою для підтримки учасників сімей АТО передбачена виплата такої компенсаційної виплати втраченого пільгового проїзду сім’ям загиблих учасників АТО. Вона виплачуватиметься грошима.

За словами Наталії Остапенко, під час відміни пільг на проїзд найбільше постраждали сім’ї загиблих учасників АТО. У Вінницькій ОДА звернули увагу на цю категорію пільговиків і вирішили ініціювати їм виплати з бюджету. Програма виплат вже розписана на два роки і до районів надійшло 333 тисячі гривень для цієї потреби. Кожен член сім’ї загиблого військовослужбовця отримає по 200 гривень на проїзд.
- В розрахунок ми включили середній проїзд по області два рази на місяць і чотири дні в тиждень по місту, - розповідає Наталія Остапенко. – У нас вийшла приблизна сума – 200 гривень.
Також за словами Наталії Остапенко, в ОДА запланували виплати з червня 2015 року. І якщо сім’ї отримали свій статус до червня, то зможуть отримати виплати за всі ці місяці.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дарья

    Сина, батька, чоловіка в родину уже не повернеш, це мізер, але хоть якась поміч, вже краще ніж нічого. А родинам загиблих ділянка ще надається чи грошова компенсація, уже не пам"ятаю.
  • Анонім

    от ви собі придставте.Не дай бог ця  проклята війна буде йти років з 10,то землі на всіх учасників АТО не вистачить.А чому ви  пощитали 4 дні,коли робочих днів 5.А пригне долар вверх,піднімеця ціна і на проїзд в тому числі,тоді цих 200 рублів і на упаковку туалетної не вистачить.
  • Анонім

    Життя молодого хлопця, загинувшого в АТО оцінили в 200 гривень. Зате пани президент і премєр (шоколадний зайчик і кролик) - стали доларовими мільярдерами. За що гинуть наші молоді воїни в АТО ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up