Що думають вінничани та гості міста про роботу міського транспорту?

Що думають вінничани та гості міста про  роботу міського транспорту?
Починаючи з 2012 року у Вінниці було розпочато реорганізацію системи роботи муніципального транспорту . Чи задоволені жителі та гості міста якістю обслуговування та нововведеннями від Вінницької транспортної компанії?

Вулиці міста просто переповнені різними видами транспорту. На перший погляд немає ніяких проблем щоб добратись в будь-який район Вінниці.

Журналісти  RIA  поспілкувались з жителями та гостями міста і ось що вони почули:

- На мою думку,  не продумана логістика маршрутів. Мені потрібно їхати на проспект Коцюбинського. Коли я приходжу на зупинку, то часто бачу таку картину: тролейбус № 3, 9, 10, 12, 13 - це маршрути, які менш завантажені, але вони йдуть  дуже часто. А ось тролейбус, наприклад, №5, який рухається у напрямку залізничного вокзалу, завжди переповнений, особливо в час пік. Також хотілося б, щоб було збільшено кількість маршрутних таксі. Адже це дуже добре, коли існує можливість доїхати швидше до потрібної зупинки, - поділилась своїми думками Наталя Кравчук (57 років), викладач педуніверситету.

Відео дня

- З маленькими дітьми , які у візочку, насправді  дуже складно без сторонньої допомоги пересуватися міським транспортом. Якщо дочекаєшся нового тролейбусу або трамваю, де набагато просторіше, то їхати зручно. А у тролейбусах та трамваях старого зразка здійснювати поїздку практично неможливо, - зауважили Марина Заєць (25 років) та Олена Олексюк (24 роки), мами маленьких дітей.

- Транспортна реформа загнала в борги не лише місто, а ще й багато підприємців та їх сім’ї. Якщо раніше можна було доїхати без пересадок у будь-який кінець міста, то  після цих довбаних реформ  їх треба робити до трьох! - обурено зауважив один із мешканців міста, не забажавши назвати свого прізвища.

- Я дуже люблю бувати у Вінниці. Це місто надзвичайно красиве, сучасне  і , головне, чисте.  Міській транспорт, в порівнянні з нашим, працює просто чудово. Я легко можу доїхати в будь-який куточок,  - поділилась  своїми враженнями гостя міста Людмила Ференц (43 роки), тимчасово непрацююча.

 

 

Довідка Рішенням Вінницької міської ради «Про міський бюджет на 2015 рік» виділяється фінансова підтримка-дотація на покриття збитків комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» від надання послуг  пасажирським автомобільним транспортом загального користування у розмірі 4 469 848 грн.

Тетяна  Гринюк

(067)7475697

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Місцевий

    Міською Радою витрачаються великі кошти на дорожню розмітку в нашому місті. Так на зупинках тролейбусів, майже всіх маршрутів, існує ЖОВТА розмітка, яка вказує водіям тролейбусів про границі зупинки вагона, але на жаль не всі водії тролейбусів того дотримуються, а більшість цих водіїв прямо порушують ПДР, наїзжаючи на лінію СТОП перд пішохідним переходом. В депо ніхто не веде пояснювальну роботу про культуру перевезення пасажирів, і ніхто цього не контролює.
  • Анонім

    А какой общ.транспорт грязный!!!Что поручни,что стёкла,позор!
  • Анонім

    Наталя Кравчук (57 років), викладач педуніверситету - якщо вона вважає, що дев*ятка ходить дуже часто, то їй не можна працювати викладачем...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up