Самооборона називає це "рейдерським захопленням" і взялася визволяти готель "Поділля"

Самооборона називає це "рейдерським захопленням" і взялася визволяти готель "Поділля"
Вінницька «Самооборона Майдану» ініціювала прес-конференцію, на якій журналістам розповіли, як новопризначене керівництво тероризує готель «Поділля». Обіцяли, що виступатимуть всі сторони конфлікту, але прийшли лише самооборонівці та колишній голова правління.

Прес-конференція в готелі «Поділля» проходила вчора, 20 травня. За годину до цього самооборонівці стягнули до приміщення автомобільні шини. Їх акуратно склали на дві купи.
Зустріч з пресою проходила в актовому залі. Серед запрошених самооборонівці, колишній голова правління  Володимир Юр’єв та комбати Майдану. В повідомленні також йшлося про те, що запросили губернатора та голову Вінницької ОДА, але вони не прийшли.​- Ми сьогодні зібрались по питаннях, які зараз вже не можливо залишати поза увагою, тому що теперішні керівники переходять всі межі, - говорив один з представників Самооборони.


Про ситуацію, що склалась навколо готелю розповідав голова Правління ПАТ «ВінницяТурист» Володимир Юр’єв. За його словами, проблеми з готелем «Поділля» почались після того, як суд прийняв рішення про право власності на ПАТ «ВінницяТурист».
- Стартувала компанія відсторонення керівництва, - розповідав Володимир Юр’єв. -  27 квітня Наглядова рада приватного акціонерного товариства «Вінниця Турист» офіційно звільнила мене.

За словами Володимира Юр’єва, керівник Наглядової ради пропонував йому розірвати всі договори підписані на рік і виселити з приміщення Самооборону. Тоді його мали залишити на роботі. Але Голова правління на такі міри не пішов, бо відчував, що після цього його все одно звільнять.
Представники Самооборони, які знімають в приміщенні готелю приміщення, розповіли, що в планах новопризначеного керівництва довести готель до банкрутства і продати його за копійки. За їх словами, нинішній Голова правління «ВінницяТурист» Руслан Іжаківський раніше працював водієм в одного з вінницьких депутатів. Директором правління призначили колишнього замісника начальника міліції Тиврівського району.

За словами представників Самооборони, вони відстоюватимуть передачу профспілок у державну власність. І це стосуватиметься не лише готелю «Поділля», але й інших по Україні.
Перед прес-конференцією, біля фонтану на Майдані незалежності, журналіст познайомився з чоловіком, який сидів на лавці. Він запитував, що відбувається в готелі. Після короткої розмови чоловік  зізнався, що він новопризначений Голова правління «ВінницяТурист» Руслан Іжаківський.
- Чекаємо приїзду міліціонерів, - говорив він. – Правоохоронці взагалі не знають, як реагувати на такі дії самооборонівців.

Читайте також:
"Поділля" ділять - поки через суд
Прокуратура довела, що туристичний комплекс "Поділля" належить державі
Готель “Поділля”, що у центрі Вінниці, може стати державним?
Держава відсудила у приватного підприємства готель «Поділля» в центрі Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Артем

    Интересно узнать,какой Закон Украины регулирует вмешательство Самообороны в спор хозяйствующих субьектов?

    Не для кого в городе не секрет,что паны-самоборонцы участвуют в таких конфликтах далеко не бесплатно
  • Анонім

    в Немирове возглавляют местную Самооборону - валютчик Гузя и 2 базарника, а вся Самооборона представляет собой сброд бывших боксеров, алкашей и по жизни не работающих мужчин. Так и хочется спросить - от кого обороняемся и чего не в АТО, ребята ? думаю в других городах та же картина...

    Анонім reply Анонім

    до речі про самооборону - жителі Немирова зібрали продукти для воїнів в АТО, всього десь близько 60 тон. Гузя з напарником завезли продукти воїнам і в другій школі на зустрічі з дітьми і вчителями показував акт прийому продуктів на 20 тон, що отримали воєнні, а куди ділося решта 40 тон, ніхто не знає. Кому війна, а кому і бізнес.

    Анонім reply Анонім

    В АТО меньше платят и не комфортно все- таки риск , война, а тут дома в теплой кроватке еще и деньги на дом носят, ведь так "ребятки-патриоты"?!?!?!?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up