Російські пропагандисти вже у Вінниці ?!

  • Петров Саша
Жахливі наслідки війни на Сході України, анексія Російською Федерацією Автономної республіки Крим, численні факти виявлення правоохоронними органами російської агентури та зрадників з числа громадян України, є недостатньо переконливими для окремої категорії «псевдопатріотів», які на широкому загалі підносять українську культуру та заявляють про любов до української землі, а з іншої сторони, не приховуючись, вчиняють дії, які прямо суперечать вказаному. Та чи такі дії вчиняються не з подачі росіян?
Російські пропаганди Товасти вже у Вінниці ?!

Шановне товариство!!!

Жахливі наслідки війни на Сході України, анексія Російською Федерацією Автономної республіки Крим, численні факти виявлення правоохоронними органами російської агентури та зрадників з числа громадян України, є недостатньо переконливими для окремої категорії «псевдопатріотів», які на широкому загалі підносять українську культуру та заявляють про любов до української землі, а з іншої сторони, не приховуючись, вчиняють дії, які прямо суперечать вказаному. Та чи такі дії вчиняються не з подачі росіян?

Одним із яскравих прикладів «братерської» допомоги є колишній високопосадовець, який ховаючись за пацифістськими лозунгами та гаслами має на меті зовсім іншу ціль, і у цьому йому радо допомагають його поплічники з Росії.

Відео дня

Мова йде про колишнього депутата 5-го скликання, представника комуністичної партії, а нині очільника Вінницького обласного товариства «Україна-Росія» - Івана Миколайовича Бондарчука. Зовсім небагато відомостей про дану особу: народився 3 квітня 1944 року у селі Старосілля Лугінського району Житомирської області, має вищу освіту, на даний момент являється пенсіонером. І здавалося б нічого незвичайного, звичайний пенсіонер, сидить вдома та бавить внуків ! Але ж ні !

Тепер, мої Побратими, я Вам розповім чим насправді займається цей чоловік і яку він роль відіграє у розпалені громадянської ворожнечі. Почалося все ще пару років тому, коли 21 жовтня у Національному культурному центрі України, який, попрошу звернути увагу, знаходиться у Москві, відбулась конференція «Славянское единство наших стран и народов», яка була організована організацією «Київська Русь». Так ось, шановні, на цій конференції було прийнято рішення про створення «попечительского совета», який був створений з метою подальшої взаємодії України, Білорусії та Росії у майже всіх сферах життя. Головними напрямами співпраці були визначені релігійна, духовна, енокомічна, науково-технічна сфера і, головне, протидія фашистським проявам Європи, а також протидія агресивним діям НАТО.

Здавалося досить немало часу пройшло з тієї конференції, всі уже і не згадають про що вони говорили…все було б так, але, на жаль, ні… Протягом всього часу від того зібрання до сьогодення наш з Вами співвітчизник під егідою впливових осіб із «дружнього народу» веде інформаційну війну проти громадян України. Неважко прийти до висновку, що перебуваючи у Росії, ще при режимі Януковича він був «прикормлений» високопосадовцями РФ, шляхом надання грошових сум, різноманітних грамот та нагород, за так звану діяльність з «укрепления славянских народов».

І ось на даний час, Бондарчук, перебуваючи на території України, проживаючи у місті Вінниці, пропагує та нав’язує «русский мир» нашим співвітчизникам! Робить це він за допомогою мережі Інтеренет, де ,зокрема, на сайті МСОО «Киевская Русь» зареєстрованому на території РФ, виступає за федералізацію нашої неподільної Батьківщини! Крім того, він постійно звертається до жителів Росії надати допомогу всім українцям, оскільки влада, на його думку, хоче зробити Україну розмінною монетою! Його текстам притаманні явні потяги до Сходу та негативні настрої щодо євроінтеграції, оскільки на думку даної особи Європа принесе з собою нацизм, який у ній панує і до сьогодні. Було б смішно, читаючи твори, які написані людиною з відсутністю здорового глузду, якщо б не вражала кількість його однодумців !

Задумайтесь Браття ! Чи може така людина називати себе українцем та безкарно під протекторатом росіян пропагувати війну на нашій Богом даній землі ?

Слава Україні !!!

P.s. Декілька скрін-шотів з перлами Бондарчука І.М. та його «друзів» з Москви





















Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up