У Вінниці 24 серпня зібралися ровесники незалежності України

У Вінниці 24 серпня зібралися ровесники незалежності України

Вчора, 24 серпня біля водонапірної башти зібралося дев’ять вінничан, яким виповнилося 25 років. Вони разом з країною відзначили свій День народження.

 

Усього у Вінницькій області 24 серпня 1991 року народилася 31 людина. У місті — 16: дві дівчини-близнючки,  одна людина з Магадану (мати народила вже тут), чотири взагалі живуть на одній вулиці Червого козацтва, хлопець на візку, який буде представляти Україну на паралімпіських іграх та інші цікаві особистості, які вже знайшли себе в різних напрямках професійної діяльності.

Андрій Щербацький — людина з інваліднісю. На зустріч замість нього прийшла його мати Оксана, адже хлопець зараз в Закарпатті на зборах. Готується до змагань з настільного тенісу.

— Він давно займається цим видом спорту, тренується - каже Оксана Щербацька. - Живе активним життям, закінчив в цьому році інститут «Україна», за напрямком «правознавство». Намагається жити активним повноцінним життям.

Відео дня

Іменнинники розповіли трохи про себе, про те, як вплинула дата на життєвий шлях кожного з них і побажали країні миру.

Тендітна білявка Юлія Лавринчук закінчила медичний коледж  вже півтора року працює медичною сестрою в будинку для людей похилого віку. Її сестра, до речі,  народилася на День Конституції України 28 червня.

— Тато називає нас «Мої патріотки», - розповідає вона. - Хотіла б побажати країні і собі миру, єдності, змін на краще. Але для того, щоб ці зміни настали, кожний має почати з себе.

Життєрадісна Катерина Савицька за освітою програміст. Таких ровесників незалежності як вона, зустрічає рідко, хіба що на свята як от на День Незалежності.

— Чи розумієте ви  представників покоління, яке фактично жило до 1991 року і наскільки ви відрізняєтеся від них?

—  Вони  — мудріше, а ми  — сміливіше, - каже дівчина.

Вона прагне до всього хорошего і в політичну ситуацію старається не заглиблюватися.

— За ці 25 років я так само як і Україна постійно розвиваюсь, стаю сильніше, здобуваю  досвід, вчуся на своїх власних помилках, - говорить Катерина. - Хочеться побажати, щоб усе було дуже дуже добре, як в казковій країні! Щоб усі були добрі і щасливі, раділи кожному дню і не було ніяких поганих ситуацій і подій.

Свій День народження Катерина буде відзначати в сімейному колі.

Іменинники отримали подарунки: книгу Конституцію України, прапор  і футболки з написом «Ровесник Незалежності». Після офіційної частини усі відправились в кафе «Бібліотека», щоб хлопці з дівчатами познайомилися поближче, поспілкувалися і весело провели час.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт «Толока в стилі джаз» 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up