Прокурором Вінниці призначили Руслана Нікітчина

Прокурором Вінниці призначили Руслана Нікітчина
Був прокурором Калинівського району, тапер займає головну посаду в прокуратурі Вінниці. Руслана Нікітчина призначили головним прокурором міста.

Сьогодні, 31 жовтня прокурор Вінницької області В'ячеслав Соколовий представив колективу нового керівника прокуратури міста. Наказ про призначення Руслана Нікітчина генпрокурор підписав вчора, 30 жовтня.

Працювати в органах прокуратури Руслан Нікітчин, як розповіли в прес-службі прокуратури області, почав 16 років тому – був старшим слідчим прокуратури міста Вінниці.

- Відтоді займав різні посади в апараті прокуратури області та підпорядкованих прокуратурах нашого регіону, - говорять в прес-службі. - Був заступником Жмеринського міжрайонного прокурора, очолював прокуратури Літинського, Шаргородського та Калинівського районів. У його послужному списку є відзнака Генерального прокурора України - "Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури" ІІ ступеня.

В'ячеслав Соколовий на представленні сказав, що в умовах реформи органів прокуратури працювати буде важко. Руслан Нікітчин запевнив, що у Вінниці буде законність і правопорядок.



Вітати нового прокурора приходили виконуючий обв’язки мера Сергій Моргунов, начальник міської міліції Юрій Куций, керівник податкової інспекції Сергій Здітовецький, голова міського суду Андрій Михайленко та начальники установ виконання покарань, за якими прокуратура здійснює нагляд.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up